17 Май 2024петък20:40 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Снимка cska.bg

3000 лв. глоба за вратаря на ЦСКА заради хулиганска проява

автор:Дума

visibility 660

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато ще трябва да плати 3000 лева заради показването на среден пръст към феновете на Левски след дербито, спечелено от „сините“ с 2:0. Бразилецът показа неприличен жест към левскарите след края на мача в неделя при качването си в автобуса.
„Червените“ пък са глобени с 1500 лева след двубоя, като ще трябва да покрият щетите по Националния стадион Васил Левски“.
Отделно Иван Турицов няма да бъде на разположение за двубоите с Пирин и Лудогорец от 12-ия и 13-ия кръг на efbet Лига. Това стана ясно след излизането на решенията на Дисциплинарната комисия към БФС след 11-ия кръг в шампионата.
Турицов си изкара директен червен картон в дербито с Левски. Бранителят е глобен и с 800 лв. за неспортсменската си постъпка в края на двубоя със “сините”. Той удари с лакът в лицето Уелтън и бе изгонен от рефера Драгомир Драганов. А Левски ще играе следващия си мач без публика.

Ето какво написаха от ДК на БФС:

„За хвърлен предмет, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 1 от ДП /2022-2023/, ДК наказва ПФК ЦСКА гр. София с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2022/2023/ – ДК наказва ПФК ЦСКА гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За неприличен жест без форма на дискриминация, на основание чл.22, ал.4 от ДП /2022/2023/ – ДК наказва Густаво Бусато – състезател на ПФК ЦСКА гр. София с глоба в размер на 3000 лева.

ДК задължава ПФК ЦСКА гр. София да възстанови щетите на Национален стадион „Васил Левски” гр. София съгласно чл.38, ал.1“.

"Булгаргаз" съди "Газпром" за 400 млн. евро

автор:Дума

visibility 482

/ брой: 91

КЕВР: Евтиното парно ще доведе до по-скъп ток

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 91

Изпитът за ловци поскъпва

автор:Дума

visibility 438

/ брой: 91

Състоянието на Фицо остава "много тежко"

автор:Дума

visibility 483

/ брой: 91

Нидерландия ще има дясно правителство

автор:Дума

visibility 417

/ брой: 91

Скъсаха Преспанския договор в Атина

автор:Дума

visibility 508

/ брой: 91

Извънредно положение в Нова Каледония

автор:Дума

visibility 446

/ брой: 91

5 куршума

автор:Таня Глухчева

visibility 519

/ брой: 91

Стъкмистика

автор:Мая Йовановска

visibility 459

/ брой: 91

За достойна България в мирна Европа!

автор:Дума

visibility 381

/ брой: 91

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ