25 Април 2024четвъртък23:20 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Катастрофата на соловия играч

/ брой: 118

автор:Александър Симов

visibility 172

На 14.02.2014 г., навръх деня на любовта, 42-то Народно събрание гласува Изборния кодекс. Основната битка на ДПС е да прокарат агитация на майчин език по време на предизборната кампания. Именно това е заседанието, което се прочу с маниакалните изстъпления на Хюсеин Хафъзов, че е борец за демокрация и щял да следва пътя на Ахмед Давутоглу, ама от село Искра. Тогава левият депутат Георги Кадиев гласува "против" агитацията на майчин език и "за" текста, който я ограничава.
Поведението на Кадиев днес е в абсолютно противоречие с поведението на Кадиев отпреди малко повече от година. Вчера народният представител направи поредната си солова акция и внесе законопроект, с който се разрешава агитацията на майчин език. Кадиев от миналото отива по дяволите, но Кадиев от няатоящето си осигури поне едноседмично турне из сутрешните блокове.
Не се прави така! Просто не се прави. Такъв законодателен пърформанс, който влиза в противоречие с всички идеи, които БСП е отстоявала, е парламентарен тероризъм. Защото се хвърля помия върху цялата партия. БСП прави и невъзможното да излезе от ямата, в която я вкара коалицията с ДПС, а сега един човек от нейните редици направо говори с гласа на Местан. Нормално ли е това? Приемливо ли е? Морално ли е? Соловите акции в политиката щяха да са симпатични, ако обикновено не завършваха с колективна катастрофа. Кадиев се е запътил към пропастта, но защо държи БСП да потъва с него?
 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ