26 Април 2024петък14:32 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Еманациите на ДПС

/ брой: 223

автор:Александър Симов

visibility 1780

ДПС пак го направиха. Тъкмо човек помисли, че тези избори ще минат без редовния им номер и ето - пак хвърлиха бомбата. На концерт в Исперих за откриване на кампанията песента "Кой уши байряка" бе започната на български език, а завършена - на турски. Новината предизвика буря в социалните мрежи. Верни на стила си, от ДПС обявиха, че това било "еманация на заедността и толерантността". Остана необяснено как техните еманации винаги са атака срещу здравия разум. Не само тази песен - спомнете си за разпределянето на порциите в държавата на Доган, обръчите от фирми, целувките за Калфин...
Поредица от знакови еманации.
Човек дори и да не иска, започва да мисли, че всичко е целенасочено. Че това е тактиката на ДПС преди всички избори напоследък - безкрайно опъване на етническите струни и върховна провокация като средство за избухване на гейзера на примитивния национализъм.
След това тотото на ДПС е сигурно.
Избирателите на движението не задават въпроси, а гласуват от страх. Усмирителна риза, а не вот. Подобен стил на предизборна провокация е единственото, което спасява ДПС от равносметката каква цел има като партия, освен консумацията на пари и власт. Този стил за пореден сезон осигурява на ДПС избиратели, които иначе едва ли биха гласували за него. Кой беден човек ще гласува за самозабравени милионери, които вече дори не се крият?
Перманентната провокация, пардон - еманация, е знак, че ДПС може да държи редиците си единни само чрез такива външни форми. Дори колосът, най-стабилната партия у нас, е обхванат от процес на разложение, след като разчита на музикални еманации, за да събира гласове. Докога ще трае това? Поне докато другите партии продължават да бъдат изненадвани от ДПС.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 193

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 245

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 222

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 154

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 235

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 216

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 193

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 217

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ