27 Април 2024събота07:25 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Блазе на бизнеса

/ брой: 31

автор:Мая Йовановска

visibility 866

Впечатляваща е способността на някои родни, да ги наречем играчи на управленската сцена, да изчезват вдън земя, след като в стремежа си за повече власт и пари са се забъркали в куп миризливи каши, и след време... хоп, току изскочат сякаш от нищото - ни лук яли, ни лук мирисали. Чисти като сълза. С нови заявления, с нови претенции и с нов апетит.
Бившият земеделски министър от първия кабинет на Борисов Мирослав Найденов отново "изникна" в публичното пространство. И не просто се появи, а е бил избран за шеф на Съюза за стопанска инициатива. Предвид скандалите, свързани с него, докато беше министър, е интересно на какви точно "критерии" е отговорил Миро Найденов, за да го короноват за председател на ССИ? Но от друга страна, това е неправителствена доброволна организация и си е нейна работа кого ще си тури за лице.
Найденов бе част от потуления скандал с изтеклия запис от дома на Бойко Борисов заедно с бившия прокурор Николай Кокинов. Та там се обсъждаше водено срещу Найденов дело за корупция, принуда и престъпление по служба. По случая бе заведено дело, после Найденов стана защитен свидетел, а миналата година то бе прекратено. Около него се вихриха скандали с 20-годишни мръвки, обяснения за евентуални интереси, свързани с ГМО-производители. Той ще бъде запомнен и с ударното въвеждане на стандарти в хранителната промишленост, които изпънаха нервите и портмонетата на бизнеса, пък после не постигнаха очакваните продажби и интерес. След гафа със записите той си отвори и партия - БАСТА, и изчезна от публичното пространство.
Сега обаче Миро Найденов се връща гръмко в публичния живот със заявката оглавеният от него ССИ да стане "омбудсман на малкия и среден бизнес". Блазе му на бизнеса!

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 430

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 358

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 493

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 492

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 435

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 430

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ