26 Април 2024петък16:02 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Пулев и Чисора искат нокаут

Двамата боксьори се нападат преди мача им за европейската титла в Хамбург

/ брой: 62

автор:Владимир Николов

visibility 72

Кубрат Пулев и Дерек Чисора (Вбр) обявиха, че ще спечелят с нокаут мача им за вакантната европейска титла в тежка категория, насрочен за 7 май в Хамбург. Двамата дадоха за два дни две пресконференции - първата в Хамбург и вчера в София.
Кобрата сравни с комедиант съперника си. "Най-силната страна на Чисора е шоуто и определено тук се справя добре. Чак и на мен ми харесва, а аз не гледам комедии. Мисля, че е добър артист. Аз от своя страна не съм добър актьор и смятам, че и двамата си даваме сметка по този въпрос. Той ме познава много добре. Дерек каза, че не го плаша, но въпреки това изпи втора чаша вода вече. Може би е просто жаден. Радвам се, че е спокоен и стабилен, но дали го плаша или не - това няма да изиграе роля на ринга. Както винаги аз съм спокоен, мина бързо времето от последния ми мач и съм жаден за битка. Дерек е добър боксьор, но аз съм по-добър и знам как да го победя. Сигурен съм, че залата в Хамбург ще е пълна от българи, които да ме подкрепят по пътя към победата. Мога да кажа, че подготовката си е подготовка, всеки се готви на максимални обороти, но в един момент всичко опира до личните качества и възможностите на самия боксьор. Аз смятам, че моите са малко или много повече от неговите и това ще изиграе роля в този мач, точно това. Определено България си е България, но за съжаление двубоят не може да се проведе тук. Надявам се, в един момент да има такъв мач и в България. Смятам, че съм по-добрият и това ще си проличи на ринга, тук може да говорим каквото си поискаме. Истината е една и ще я покажем в Хамбург. Надявам се да го нокаутирам, ако Господ реши така", обяви Пулев.
"Кубрат не ме плаши. Ще го унищожа. Аз лично исках този мач да се състои в България. Аз бях този, който избра Пулев, а не той мен. Имах шанс да се бия с Антъни Джошуа (Вбр), но този вариант отпадна и тогава избрах Пулев. Аз много отдавна го следя. Представете си мача като обор и два бивола един срещу друг. Малко прилича на кланица. Аз обаче няма да съм жертвата. Това ще бъде той. Познавам опонента си, знам как се боксира, а той го прави като аматьор. Идвам тук, за да се бия. Ще го унищожа този човек, но му благодаря, че заради него за първи път съм в България. Дори бях съгласен да го бия тук", закани се Чисора.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 246

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 219

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 229

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 288

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 185

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 269

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 255

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 223

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 244

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ