29 Март 2024петък01:04 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Гонзо: Може би вече преча на Левски

Фенове не го пускат да напусне "Герена"

/ брой: 76

автор:Владимир Николов

visibility 139

Георги Иванов така и не обяви какво си е говорил с хората от Управителния съвет на Левски, а това направи председателят на Тръст "Синя България" Васил Колев. На заседанието спортният директор е бил под ударите на шефовете, защото в момента "сините" не вървят на ниво в шампионата, а именно спортният директор поема вината. Колев обаче смята, че напускането на Гонзо може и да се окаже голяма грешка, така че е по-добре легендарният футболист на "сините" да остане.
"Давам си сметка колко врагове си направих и колко негативи привличам към Левски. Зная, че може би е настъпил момент, в който вече преча на Левски, колкото и да се опитвам да работя за Левски всеки ден. Никога не бих искал да навредя на Левски и заради това ще направя безусловно това, което е добро за Левски", е обявил Гонзо по време на УС.
"Така че тези, които толкова искат да видят отсечената глава на Гладиатора, скоро може да имат този кеф. Това дали Левски е готов да пусне Гонзо да си ходи е наистина важен проблем. Може да се получи добре, може да не се получи добре и да направим грешка. Левски не се нуждае от изкупителна жертва, а от сериозен план как да се върне на мястото, на което е бил един век. Достатъчно грешки се направиха и клубът едва оцеля, за да не е там, където е един друг отбор днес", написа Колев във фейсбук.
"Тръстът и НКП имаха среща със Стойчо Стоев и Георги Иванов, дискутирахме и въпросите на Управителния съвет. Ние представляваме привържениците и сме крайно недоволни от представянето на отбора. Дискусиите бяха доста остри и беше казано един път завинаги, че нещата трябва да се променят. Трябва да се направи нова стратегия, няма как на шест месеца да взимаме нови играчи, да сменяме треньори. Мисля, че тепърва ще излезем с доста по-подробни обяснения. Клубът трябва да насочи фокуса си към производството на собствени футболисти.
В Левски, в историята, сред живите ни легенди, има трима - Наско Сираков, Станимир Стоилов и Георги Иванов. Не мога да си представя историята без такива фигури. Ако това се случи в близките седмици, ние ще разкъсаме връзката с историята, и трябва някой от другите двама да се завърне тук", обяви още Колев, който е и член на УС на "сините".
 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ