19 Април 2024петък10:38 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Лов на патици

/ брой: 96

автор:Ина Михайлова

visibility 1782

Като пръв ловец в ловната дружинка Началникът откри сезона. Отстрелът на патици започна. Мюрета. Знаехме, че това панаирище ни очаква. Още неразмахал пръст, че ако докопа някого, милост няма да има... и започнаха да капят. Може да му се опъва самоковската депутатка Ирена Коцева - оставчица. Зам.-кметът на София Любомир Христов - също. Сега и ръководството на столичния Център за градска мобилност. И що тъй? Зам.-кметът Христов - шитнат заради някакви 60 навеса за спирки и мижави 260 хил. лв. ЦГМ - и той заради тез историйки шунтиран. И нито дума от Негово Началничество за цената на билетчето в София. С цели 60% бонус! За ачик голямото престъпление, което извършиха - ни дума. А като е некадърно туй управление на Центъра за градска мобилност, ще отменят ли решението му за цената на билета в София? Само питаме...
В транспортната истерия - кеф ти в столичния ЦГМ, кеф ти в бившата ДАИ, иде реч за мюрета. Дойде времето да дадат фира, за да бъдат спасени покровителите. Бързо ги улавяме тез патици, нали? Колкото и гибелен да е гневът Борисов и да не гледа с добро око на таквиз прозрения.
В същото време що документи, що истории излязоха около шефа на ДФ "Земеделие" Румен Порожанов. За далавери за милиард пишат хората. Него обаче с пръст не го сочат. И не го докопват. Чакат проверката да свърши. А за навесите за спирки - аут, проверката после. Широкият Му гръб и други големи пази.
Иначе ни стряскат с качулки във Фонда за лечение на деца. И к'во става с шефа му Павел Александров? Пари и пликове няма, да видим докъде ще я докара прокуратурата с "организираната престъпна група".
Мете ли Бойко Борисов корупцията, или премита собствения си двор? Просто ловува, а патици бол. Това е Неговата борба с корупцията. Зле скалъпено театрално представление.
 

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 501

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 503

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 472

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 475

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 571

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 535

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 512

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 471

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 600

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 495

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 508

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ