20 Април 2024събота01:29 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

АБВ в Бойчиновци напусна Първанов

Горе започнаха да преследват лични цели и да се държат надменно, обясни доскорошният общински председател

/ брой: 98

автор:Дума

visibility 88

Общинската организация на АБВ в Бойчиновци публично напусна партията и се върна в БСП. "Георги Първанов ни разочарова и ни предаде. Ние бяхме сред основателите на АБВ преди 2 г., защото очаквахме, че това е далновиден ход за обединяване на лявомислещите хора извън БСП. Това не стана, горе започнаха да преследват лични интереси и да се държат надменно", обясни Десислав Денков.
Приемането на доскорошните абевейци в БСП стана в с. Лехчево в присъствието на председателя Михаил Миков и депутата д-р Емил Райнов. Представители на организациите на АБВ в селата Лехчево, Громшин, Охрид, Владимирово и Бели брод дадоха на доскорошния си лидер Денков членските си карти, за да ги върне на Първанов.
Приемам това като подарък, като знак, че политиката ни е правилна, заяви Михаил Миков, който връчи електронни членски карти на новоприетите в БСП доскорошни абевейци, включително и на Денков. "Това, което се случва, е знак. Казвам ви добре дошли у дома! У дома значи при голямата лява идея, която тази година ще отбележи 125 г.  Социалистическата идея, социалистическата партия присъства в България не заради един или друг водач, едно или друго име, а заради обикновените хора, които искат справедлив и по-достоен живот", подчерта Миков. "БСП я има заради обикновените хора от цялата страна. Защото хората искат по-справедлив и достоен живот", заяви социалистът. "Няма как да казваш, че си отляво, и да вдигаш възрастта за пенсиониране. Няма как да бъдеш ляв, когато гласуваш да се отнемат онези 10% данък от хората с минимална заплата. Не може да си ляв и да приемаш закон, с който от бюджета се заделят средства и за частни училища", категоричен бе председателят на БСП.
"Това страшно ангажира, ангажира моите другари от партията, ангажира парламентарната група, ангажира ни в навечерието на конгреса, на който ясно трябва да кажем, че има ляво и дясно и лявото е на мнозинството български граждани, които искат по-справедливо, по-човешко развитие, искат да има условия за децата им тук", подчерта Миков.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ