20 Април 2024събота11:09 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Гришо: Губя увереност

/ брой: 115

автор:Дума

visibility 84

25-годишният Григор Димитров отпадна за трети пореден сезон още на старта на "Ролан Гарос", след като отстъпи срещу Виктор Троицки (Сърб, №24) с 6:2, 3:6, 7:5, 5:7, 3:6. След поражението Гришо призна, че проблемът му на корта е психически и той не успява да намери разрешение на ситуациите. "Загубих увереност в себе си. Не е никак лесно да се изправиш пред медиите, след като си загубил подобен мач, подобен оспорван двубой. Предишните години успявах да спечеля тези сблъсъци и това дава на човек самочувствие, мотивация и всичко останало. Аз обаче загубих много от тези неща. И преди ми се е случвало подобно нещо, но сега определено е различно. Понякога е даже плашещо. Все пак съм настроен положително и съм щастлив, че мога да продължа да работя и да работя здраво. Работата никога не ме е плашила. Това, което ме плаши, е фактът, че не мога да намеря начин да се измъкна. Многото поражения винаги са ме мотивирали - в момента обаче не е така", призна Димитров, който е бивш №8 в света, но в момента е едва 36-и.
"Когато съмненията ти започнат, идва и несигурността на корта. Тогава трябва да промениш играта си. Чудиш се дали да останеш зад основната линия и да продължиш разиграванията… Това взема връх над плана ти за мача и не е никак добър знак. Като тенисист, когато имаш план за двубоя си и трябва да го промениш в движение, определено не е много забавно. Случва се да намериш разрешение, но често е прекалено късно или пък промените не помагат. В моя случай важат едновременно и двете неща. Полагам усилия, тренирам, но около мен постоянно се появяват нови препятствия. Ще бъда много благодарен, ако някой от щаба ми, независимо кой, седне срещу мен и ми каже: "Виж, това не може да продължава повече така. Трябва да направим нещо!" Отворен съм за подобни разговори. Нещата опират до психиката ми, до това, че съм сам на корта - външните фактори не ми влияят. Каквото и да се случва в личния ти живот, когато излезеш на корта, трябва да си с хубава нагласа. Трябва съзнанието ти да е на добро място, да се усмихваш и да играеш играта", допълни Григор.

След загубата почетният гражданин на Хасково бе засечен от папараци да се разхожда с новата си изгора, 37-годишната Никол Шерцингер, по улиците на Париж. Певицата пристигна специално от САЩ, за да го подкрепя на "Ролан Гарос", но отново не му донесе късмет.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ