29 Март 2024петък14:09 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Левски остава без шефове

/ брой: 127

автор:Владимир Николов

visibility 67

Голяма част от членовете на Управителния съвет в Левски депозираха своите оставки в офисите на клуба. През стадиона минаха бившите защитници на "сините" Гошо Гинчев и Николай Илиев. „Депозирах своята оставка, ние сме екип и работим заедно. Който е трябвало, си е подал оставката“, обяви лаконично Илиев. Гинчев, който е личен съветник на спортния министър Красен Кралев, отказа да говори. Шоумените Иван Христов и Андрей Аспарухов също са депозирали оставката си, както и другият съсобственик Николай Иванов, Илия Христов като представител на сдружение "Сини Сърца". Очаква се днес да се проведе сбирка на Надзорния съвет, който да реши дали да приеме растящите лавинообразно оставки.
Една от най-значимите фенски фракции на Левски „Източен Фронт“ излезе с декларация до медиите и призова за обединение в „сините“ редици.
"Обръщение към най-многобройната и будна част от българското общество, към хората със синьо ДНК, към милионите фенове, симпатизанти, зрители и почитатели на Левски София в градове и села, на няколко континента. Скъпи левскари, ние, феновете от "Източен Фронт", ви призоваваме за единство и обединение в името на великата синя идея. Днес имаме нужда да загърбим различията, да забравим неуспешните сезони и да си простим по християнски, за да продължим по-силни от всякога. Нашият клуб е постигал най-големите си успехи, когато фенове, отбор, ръководство са били в едно - силни като юмрук. В навечерието на новия сезон призоваваме за пълни трибуни, молим за вашата отдаденост до последен дъх. "Защото Левски това - е България!"
Тримата акционери на Левски Николай Иванов, Александър Ангелов и Иво Тонев също публикуваха декларация в клубния сайт:
"Скъпи левскари, обръщаме се към вас в момент с повишено напрежение и в който Левски претърпява управленски промени на различни нива.
Искаме да ви уверим, че Левски е финансово осигурен и стабилен, за да няма спекулации в тази посока!
Ние като мажоритарни акционери сме осигурили нужните финансови средства за провеждането на пълноценна подготовка, селекция, изплащането на заплати, текущи плащания, изпълнение на задълженията към НАП и др. (само за месец юни сумата надхвърля 900 000 лв.) и ще продължим да изпълняваме задълженията си отговорно и коректно!
Нападките, започнати от чужди и продължени от свои, са битка на друг фронт благодарение „чистите“ намерения на оглавяващия и някои от членовете на една от фенските организации. За жалост тази битка отравя Левски отвътре. Левски има нужда от истински мъже! Левски ще се върне там, където му е мястото, когато всички гледаме в една посока!"

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 209

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 187

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 176

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 181

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 202

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 195

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 205

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 165

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ