20 Април 2024събота04:46 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Балъков откри фен зоната в София

/ брой: 129

автор:Владимир Николов

visibility 942

Легендата от САЩ 1994 Красимир Балъков откри най-голямата фен зона за Евро 2016 у нас. Тя е разположена на стадион "Юнак" в Борисовата градина между Националния стадион "Васил Левски" и едноименната метростанция. „Реално погледнато, това е първата такава фен зона в България, направена е на много подходящо и хубаво място, на стадион „Юнак“, който някои хора даже не знаят къде се намира. Има прекрасно съоръжение. Ще бъде много интересно и приятно тук. Това е крачка напред, трябва обаче да има подкрепа от феновете, за да могат да разберат за какво става въпрос“, заяви Балъков при откриването.
„Аз имам само един фаворит – хубав, приятен и динамичен футбол. Повече от живота ми е минал в Германия, Португалия, така че ще стискам палци за тези две държави. Всеки има прогнози, но на европейски, световни винаги има фаворити, има и отбори, които от време на време правят изненади. Такъв отбор бяхме ние през 94-та, и тази година ще има такива. Моят фаворит е хубавият, приятен и динамичен футбол“, заяви Бала.
Заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев пък не очаква УЕФА да възпрепятства участието на новоучреденото дружество ЦСКА в елита. Той коментира и съдбата на дружеството, за което тече производство по несъстоятелност, като обясни, че то е подало документи за участие във ІІ лига, но за да получи лиценз, трябва да отстрани известни проблеми. „Приятно изненадан съм от резултата. Убеден съм, че ще бъде пълна тази фен зона по време на Евро 2016. Това е по-скоро начин да накараме хората да заобичат футбола, но на мен ми се струва, че у нас футболът предизвиква повече негативни емоции, отколкото да кара хората да се чувстват добре. Имам предпочитания към Франция на Европейското. Имат силен отбор и съм сигурен, че и стените у дома помагат. Очаквам и силно представяне от Белгия и Хърватия. Другият фаворит е Германия, няма как световният шампион да не е такъв. Очаквам финал Германия  - Франция“, заяви Павел Колев.
„Как да коментирам представянето на националния тим в Япония – трагично. Тези мачове, които изиграха играчите на Ивайло Петев, бяха излишни в главите на футболистите предимно. Със сигурност и условията са били тежки заради часовата разлика. Но това не е оправдание. Аз лично смятам, че разликата в класите на нашия тим и селекциите на Япония и Дания не е толкова голяма, но става дума за професионално отношение. Не съм член на Изпълкома, но според мен по-добри играчи от тези няма да намерим като класа. Това са само приятелски мачове. На никого не му е приятно да завършват така. Има два месеца до началото на световните квалификации. Нека да видим как ще се представи отборът. Аз не очаквам някакви резки промени. Не ми се вярва треньорът да бъде сменен след едно приятелско турне“, заяви бившият спортен журналист.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ