20 Април 2024събота02:43 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ОЦАПАХА ГО

/ брой: 131

автор:Георги Георгиев

visibility 106

"Очевидно ставаше дума за бандитски спор между наркобосове, в който един човек умря, а двама бяха ранени". Това беше описанието на туристи в британския вестник "Мирър" по повод стрелбата в Слънчев бряг. Вчера пък зам.-министърът на вътрешните работи Цвятко Георгиев описа престрелката така: "Поводът на срещата е търсене на сметка защо е възникнал конфликт за паркомястото по-рано през деня" (стр. 4). По-рано Бойко Борисов нарече конфликта "махленска свада", а участниците "главанаци".
Има два отговора защо хората от властта не виждат това, което виждат британските летовници и повечето българи, ако се съди по социалните мрежи. Те или ни правят на балами, или живеят в измислен свят, което е съмнително. Бургас е градът с най-много регистрирани престъпления, но инак не е "мутренски град", според зам.-министър Георгиев. Премиерът пък първо говори за махленска свада, а после обещава "тотална репресия". Срещу кого? Срещу дребни бабаитчета, както излиза от думите им? Или срещу организираната престъпност, на която уж Цветанов беше пречупил гръбнака? Жалка работа. Объркана. Несвързана. Нервна. Защото най-страшното за Борисов и сие не е, че "мутрите се върнаха", а че е хвърлено петно върху светлия образ на славното му управление. А нас кучета ни яли.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ