23 Април 2024вторник17:43 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Рецепти за стегнато тяло представиха на модно ревю

/ брой: 132

автор:Альона Нейкова

visibility 36

На бляскаво ревю с наслов "Стегни се за новия си бански" по атрактивен начин бяха представени полезни рецепти за божествено тяло с неустоими извивки. По червения килим се разходиха красавици с натурални форми, облечени в екзотични модели.
Ярки, женствени и точно подбрани според типа фигура, размер и кройка - такава ще бъде плажната мода този сезон, подчерта Изабела Сакутова, собственик на професионални салони за бельо Bra Clinic. Марката разполага със 120 размера с чашки от А до К и предлага уникална за България безплатна консултация за намиране на правилния размер сутиен и бански. Експертката бе категорична, че не бива да се позволява гърдите да "излизат" извън чашките, и даде примери с холивудски звезди, които погрешно избират триъгълно горнище. Целите бански пък трябва да са с вградена конструкция на сутиен, за да не сплескват гърдите, допълни Изабела Сакутова.
Иновативната технология за изящен силует Venus Legacy бе представена от д-р Олеся Велинова, водещ дерматолог в Центъра по естетика Persona. Специалистката с над 50 дипломи разкри на гостите на стилното събитие, че приятната и безболезнената процедура прави истинска революция в борбата с целулита и отпуснатата кожа на тялото и лицето. Много харесвам този апарат не само поради изключително бързите резултати, които дава, но и защото е безопасен за работа, сподели д-р Велинова. Подложилите се на терапията твърдят, че резултат има още след първата процедура. Наблюдава се повдигане и стягане на кожата, намаляване на целулита, както и видимо изглаждане на текстурата на кожата.
 

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 294

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 321

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 304

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 77

Агнешкото в Гърция 10 евро за килограм

автор:Дума

visibility 237

/ брой: 77

Баските сепаратисти с исторически успех

автор:Дума

visibility 309

/ брой: 77

Иран запазва строгия контрол върху дрехите

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 312

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 288

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 281

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 311

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ