25 Април 2024четвъртък01:26 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Да не продаваме мечтите си!

Италианската психоложка Лучия Джованини пристига за представянето на книгата си в София

/ брой: 142

автор:Дума

visibility 1617

"Толкова различен живот" - една от най-четените книги на италианската сензация в приложната психология Лучия Джованини издава "Колибри" в превод на Иво Йонков и Елица Попова. Книгата показва как да се променяме, за да останем верни на себе си, как да развием гъвкавостта си, без да губим посоката. Авторката говори за механизмите, които водят до сковаване, страх, тревожност и в крайна сметка блокират нашата реализация. Дава храна за размисъл и излага нови идеи, които ни подтикват да не продаваме мечтите си, да не се принизяваме, като се чувстваме жертви, попаднали в безизходица, да забравим за негативните мисли и емоции, да не живеем под нивото на своите способности и възможности. Естествено, "Толкова различен живот" не е и не иска да бъде магическо хапче за всичките ви проблеми. Но в книгата ще намерите "семена", ще научите как да ги посеете, как да се грижите за растенията и как да добиете желаните плодове. Този процес изисква воля, усърдие и активност. Готови ли сте да тренирате вашето сърце и вашия разум? Искате ли да тръгнете по пътя на промяната? Това е пътуване за герои, защото вътре във всеки мъж и жена е потънал в сън един герой, посочват българските издатели.
Лучия Джованини има докторат по консултативна психология, бакалавър е по психоантропология, член е на Американската психологическа асоциация. Преподава невролингвистично програмиране, невросемантика, духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха, експерт е по техниките на медитация и ходене по лабиринт, води обучения по нестинарство. Една от първите последователки е на Луиз Хей в Италия, самата тя често е наричана "италианската Луиз Хей". Авторка е на бестселърите "Освободи живота си", "Толкова различен живот" и "Заслужавам най-доброто", помогнали на хиляди хора в процеса на промяната. През 1999 г. създава асоциацията "BlessYou!", която се занимава с личностно и социално осъзнаване и вече над 20 години заедно със съпруга си Никола Рива води курсове и семинари за частни лица и бизнес организации от цял свят.
Лучия Джованини пристига в София за премиерата на "Толкова различен живот" на 29 юни от 19 ч. в литературния клуб "Перото" в НДК. Освен че ще участва в представянето на книгата, тя ще изнесе безплатен семинар на тема "Различен живот", информират от "Колибри".
 

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 354

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 362

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 480

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 388

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 291

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 403

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ