29 Март 2024петък16:25 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Борислав Попов:

Хибридът на Ганчев е с 4 титли, а не с 31

/ брой: 147

автор:Дума

visibility 18

Новосформираният ЦСКА-София на Гриша Ганчев е с четири титли, които са спечелени от Литекс, обяви изпълнителният директор на БФС Борислав Попов на специална пресконференция вчера. Автентичното ЦСКА, което е обявено в несъстоятелност, продължава да притежава 31 шампионски купи на България и най-големите международни успехи в историята на клубния ни футбол.
Така се потвърди, че ловешкият бизнесмен смята да участва в елита с клуба, кой създаде преди години под Покрития мост, а не с автентичното "армейско" дружество. Ганчев е заявил Националния стадион "Васил Левски" за домакинските мачове. "Освен това трябва да си измислят нова емблема", оповести Попов на пресконференцията.
"ЦСКА-София няма как да има 31 шампионски титли. Те са на ПФК ЦСКА АД, което в момента е в несъстоятелност. Титлите и историята, победите над Нотингам и Ливърпул са при ПФК ЦСКА АД. ЦСКА-София обаче сега може да откупи историята, включително титлите на досегашния ЦСКА. ЦСКА-София приема историята на ПФК Литекс Ловеч. Ситуацията с Литекс е малко по-дълга като изложение. Първата промяна е в Етрополе. Чавдар Етрополе променя името си на ПФК ЦСКА 1948 и седалището си - от Етрополе в София. Това е вписано в съда. Съдебното решение е вписано в Търговския регистър. След това ПФК ЦСКА 1948 придобива собствеността върху Литекс, т.е. изкупува Литекс. Като собственик на Литекс ПФК ЦСКА 1948 преименува Литекс в ЦСКА и го мести от Ловеч в София. Това също е вписано в съда. В сряда постъпи от ЦСКА-София документ за съдебното решение и негов превод на английски и това ще бъде пратено в УЕФА", заяви още Попов.

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 209

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 187

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 176

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 181

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 202

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 195

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 205

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 165

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ