20 Април 2024събота17:45 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ЦСКА и в "А", и в "Б" група

Автентичното дружество има срок до 25 юли да покрие изискванията, клубът на Гриша Ганчев ще играе на Националния стадион

/ брой: 151

автор:Владимир Николов

visibility 77

ЦСКА ще се подвизава и в "А", и в "Б" група, оповести президентът на БФС Борислав Михайлов. Автентичното дружество, което се управлява от синдик Дора Милева, ще участва във втория ешелон. Ръководството на най-титулувания български клуб има срок до 25 юли да предостави всички документи, за да получи лиценз. В това число влиза и приет от съда и от кредиторите на клуба оздравителен план. В СГС са входирани два такива - на Гриша Ганчев и на Васил Божков. И двата плана обаче бяха върнати заради проблеми, като в този на Ганчев трябва да се коригират шест точки, а при Божков са пет. Всичко трябва да бъде коригирано в 7-дневен срок. В противен случай оздравителните планове няма да бъдат допуснати до разглеждане на събранието на кредиторите.
Новоучреденото дружество на Ганчев ЦСКА-София пък бе одобрено от Изпълкома на БФС и ще играе в елита. Същото важи и за останалите 13 клуба, които Лицензионната комисия оповести. Това са всичките девет отбора от миналия сезон, а другите новаци, освен ЦСКА-София, са Дунав, Локо ГО, Верея и Нефтохимик.
Михайлов разкри, че хибридът на Ганчев е заявил Националния стадион за домакинските си мачове. Жребият за Първа професионална лига ("А" група) ще се тегли в петък.
"Когато всичко е законно, нищо не ме притеснява. И когато има хора, които финансират тези клубове, това е преценка на феновете. Има 32 клуба с името Левски, 18 се казват Пирин, Чикаго Файър... След като Литекс така е преценил, го е направил. Те са в рамките на спортния и търговския закон. По принцип ФИФА и УЕФА вътрешните наредби не ги интересуват. Когато се появят на международната сцена, тогава те ще се заемат. Има един забранителен режим от една до три години, а може и да няма.
ПФК ЦСКА АД трябва да каже (б.р. кредиторите) кой оздравителен план ще се приеме - аз нямам идея за това нещо. Като нямаш приет оздравителен план, няма как да играеш в професионалния футбол. То затова е даден този срок, за да се види какво ще се случи на събранието на кредиторите.
Не мога да коментирам съда. Играем си на ринги-ринги-рае. Откъде да знаем дали съдът ще определи дотогава решението си кой оздравителен план за ЦСКА ще приеме. "Б" група започва на 7 август. Ако не отговаря на критериите, ЦСКА ще се върне да играе във "В" група. Този клуб може да картотекира играчи, които са играли при тях. Други не може. Забраната свършва през настоящия трансферен период", обяви Михайлов.
Под въпрос за Втора лига са още Локо Сф, Ботев Вр, Етър и Витоша Бистрица.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ