08 Май 2024сряда04:14 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

І лига стартира с ЦСКА-Сф - Славия

На 30 юли е и "Битката за Пловдив", но в Бургас

/ брой: 154

автор:Владимир Николов

visibility 1866

Хибридният ЦСКА-София ще играе срещу Славия в І кръг на Първа професионална лига. Новият сезон започва на 30 юли. Още на старта е и "Битката за Пловдив", но домакинът Ботев ще играе първите си мачове на стадион "Лазур" в Бургас заради ремонта на базата в Коматево.
В другите срещи от І кръг шампионът Лудогорец гостува на бронзовия медалист Берое, а вицешампионът Левски приема Монтана. Четири от новаците в елита се срещат помежду си. Локо ГО посреща Нефтохимик, а Дунав приема Верея. Последният двубой в І кръг е Пирин - Черно море.
"Вечното" дерби между новосформирания ЦСКА и Левски ще бъде в Х кръг.
Още в началото на жребия се получи гаф, който обърка представителя на БФС Неделчо Михайлов. Той започна да отвива и завива с треперещи ръце сферите с листчетата с имената на отборите и да ги бърка в купите. Представителят на Верея, който за пръв път участва в жребия, обаче изтегли топка от грешна купа.
След Монтана до края на първия полусезон "сините" играят" последователно с Локо Пд (гости), Лудогорец (домакини), Славия (г), Верея (д), Нефтохимик (г), Пирин (д), Локо ГО (г), Дунав (д), ЦСКА-Сф (г), Берое (д), Ботев Пд (г) и Черно море (д).
ЦСКА-Сф пък гостува във ІІ кръг на друг новак Верея, приема Нефтохимик и после играе с Пирин  (г), Локо ГО (д), Дунав (г), Черно море (д), Берое (д), Ботев Пд (г), Левски (д), Монтана (г), Локо Пд (д) и гостува в ХІІІ кръг на Лудогорец. 

ЦСКА-Сф и Славия ще домакинстват на националния стадион "Васил Левски", Ботев Пд - в Бургас, Локо ГО - на Лаута, а Дунав Русе - в Разград.

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 2278

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 2238

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 2047

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 2356

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 2634

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 2152

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 2170

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 2446

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 2261

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 2396

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ