20 Април 2024събота13:10 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Мнение

Силната кандидатура

/ брой: 156

автор:Лозан Такев

visibility 1066

Някак плахо партиите придвижват своите кандидати за държавен глава. Окончателно ясни имена няма, но всички говорят за бъдеща силна кандидатура. Още спорят кога да са изборите...
И каква силна кандидатура трябва да има след президент, който продължава да ни плаши с Русия и да ни тика към НАТО и черноморски флотилии? Даже реформаторите заявиха, че ни е необходимо силен държавен глава, защото явно и те приемат, че днешният не е такъв.
Бойко Борисов преди време се закани, че ГЕРБ могат да се "напънат и да сложат жена за президент". Отвъд океана явно го чуха и предложиха такава кандидатура. Британците и те се гласят за подобен вариант. А Бойко продължава в неговия стил да оповестява, че има много "силен играч". Сигурно става отново въпрос за футболист от "Тигрите"! А ако го дразним, сам ще се кандидатира...
Засега единствено Жорж Ганчев е категоричен и извика от малкия екран: "Българино, аз съм твоят кандидат!" И красноречиво, и образно оприличи държавата на "тесла в кладенец". Даже съобщи, че  е готов и решен да я извади оттам... Но какво ще правим с мократа тесла още се чудя... Поне ще има интересни комюникета с китара от "Дондуков". И изявленията няма да са по-несигурни от днешните на Плевнелиев!
В битката се чудят дали ще участват и Веселин Марешки, и Николай Цонев... Всички се ослушват и изчакват да стане дванайсет без пет! Гледайте в часовниците и ще се убедите - ще ни съобщят своите еднопартийни и коалиционни, единични и общи, силно партийни, независими и много зависими кандидати. И защо?
Нужна била силна кандидатура, а се чуват имена на представителки на нежния пол - Йорданка, Цецка, Илияна, Мая, Кристалина, Елена, Татяна, Меглена, Маргарита... Това окуражава и "други" също да се точат...
Въпросът е бъдещият държавен глава да е силна кандидатура... Като погледнеш, това всъщност не е трудно, като се има предвид днешният, който славно и необезпокояван от никого и нищо отива към края на своя мандат.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ