20 Април 2024събота10:55 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Суверенитет на концесия

/ брой: 194

автор:Валентин Георгиев

visibility 90

Виждате ли колко лесно се продава суверенитетът на една държава пред овчедушния поглед на смазаното й население, което няма ни дух, ни смелост да се изправи срещу Ненчев и ненчевци! От 9 до 16 септември два американски самолета ще участват в охраната на българското въздушно пространство, обяви военният министър.
Периодът и началната дата не са избрани случайно от антикомуниста Ненчев. Но това е най-малкият проблем на хибридното изпълнение. Гордостта му е в "напълно безплатната" охрана, което си е наистина прецедент, защото това ще е първото безплатно нещо от САЩ за България. Ама само за 7 дни. СССР май беше доста по-щедър и не толкова алчен...
Инак всички си задават едни и същи риторични въпроси. Защо ще ни охраняват? Кой ще ни напада? Каква работа имат те в България? Кой им разреши?... Мисията била "мирновременна, приета по инициатива на нашите партньори от НАТО". Браво! Нека направо отстъпим небето си на концесия. И без друго нямаме средства да го охраняваме. А като следваща стъпка можем да дадем и цялата държава на концесия на чужди правителство и парламент. Нашите отдавна са доказали, че изпълняват само ролята на фигуранти в неофициалната сделка - безплатно превръщане във фронтова територия. Безкористно и от сърце.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ