19 Април 2024петък15:32 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Бионсе спечели 8 награди от MTV

Приза за цялостно творчество "Авангард" на името на Майкъл Джексън получи Риана

/ брой: 198

автор:Дума

visibility 18

Бионсе триумфира на видеомузикалните награди на MTV, като спечели 8 статуетки, включително в главната категория за видеоклип на годината с "Formation". Тя грабна и наградата за най-добър видеоклип на певица с "Hold Up", както и наградите за поп видео, за хореография, режисура, операторско майсторство, монтаж за "Formation", и за новаторско дълго видео - категория, която беше въведена отново след 25-годишна пауза. С многото си статуетки "Лунен човек", които вече станаха 21 за цялата й кариера, Бионсе подобри рекорда на Мадона, която има общо 20. Осем видеонагради на MTV за една вечер са печелили само Лейди Гага и норвежците "А-ха". Шампион обаче е Питър Гейбриъл с 10 статуетки от времето на "Sledgehammer".
Бионсе пя на сцената на тазгодишната церемония на наградите в "Медисън скуер гардън" в Ню Йорк. Организаторите съобщиха само три часа преди началото на шоуто, че тя ще има изпълнение. Певицата дойде с 4-годишната си дъщеря Блу Айви и майките на трима афроамериканци, убити от полицаи. Жените участват в клиповете от албума й "Lemonade", информира сайтът vevesti.bg.
При мъжете наградата за най-добър видеоклип взе Калвин Харис за "This Is What You Came For" с Риана. Той победи и в категорията за най-добро електронно видео с "How Deep Is Your Love". Дрейк спечели наградата в категорията за хип-хоп с "Hotline Bling", а "Туенти уан пайлътс" - в категорията за рок с "Heathens".
Наградата за сценография отиде при "Blackstar" на Дейвид Бауи, а за визуални ефекти при "Up & Up" на "Колдплей". Приза за песен на лятото взеха момичетата от "Фифт хармъни" с "All In My Head". Те получиха и статуетката за сътрудничество заедно с Тай Дола Сайн. Групата на Джо Джонас - "Данс", спечели наградата за нов изпълнител.
Отличието за цялостно творчество "Авангард" на името на Майкъл Джексън получи Риана, която също предложи на зрителите запомнящо се шоу - изпя 13 хита от 13-годишната си кариера. Отличието й връчи Дрейк, който обяви, че е влюбен в нея от 22-годишен, и я нарече "жива, дишаща легенда в нашата индустрия".
За разлика от Бионсе и Риана, Бритни Спиърс, която се завърна на сцената на видеомузикалните награди на MTV след 10-годишно отсъствие, за да изпълни новия си клип "Make Me Е", беше неубедителна. Много от големите звезди като Джъстин Бийбър, Адел и Тейлър Суифт отсъстваха от церемонията.

 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 205

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 327

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 248

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 174

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 210

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 220

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 204

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ