20 Април 2024събота06:02 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Страх ли?

/ брой: 198

автор:Марин Милашки

visibility 233

Христо Стоичков отново напомни за себе си, след като влезе в конфликт с журналисти, отивали да снимат сватбата на дъщеря му Христина в Етрополския манастир "Света Троица". Прокуратурата вече започна разследване срещу носителя на "Златната топка" за 1994 г. Камата обаче отлетя за Маями, където работи за мексиканска телевизия. Не дочака разследването и евентуално дело, за да се види кой е крив и кой - прав. Вероятно заради страх, защото и този път Стоичков е виновен. В случая журналистите са били в автомобила си на паркинга на манастира, а не са се бутали да правят папарашки снимки. От случката излиза, че Камата е налетял да бие хора, които са били в колата си. В този ред на мисли - той може да скочи да бие и първия човек, който срещне до някой светофар.
Ицо не се забърква за пръв път в подобен скандал. Преди години счупи фотоапарата на Любомир Асенов, който опита да го снима в ресторант в Барселона. Тогава всичко се потули, но този път измъкване за Стоичков няма да има.
Преди години може и да му се е разминавало за всички простотии, но сега няма да има измъкване. Защото фактите са налице. Никой не ти дава право да показваш чепатия си характер на такова място. Още повече на сватбата на дъщеря си. Сега, вместо бляскавото тържество, всички обсъждат хулиганската изцепка.
Каквото си надробил, ще го сърбаш. Дори и Христо Стоичков да се казваш. Във всяка държава има закони и те трябва да се спазват. Ако е толкова смел, нека Стоичков да повтори тази постъпка и в САЩ. Но няма да му стиска, защото там ще го осъдят по бързата процедура.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ