28 Март 2024четвъртък10:53 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Васил Найденов ще пее в парка

Диджей парти на открито, изяви на любими поп звезди, подаръци и изненади ще има на 17-18 септември

/ брой: 212

автор:Альона Нейкова

visibility 54

На специално изградена сцена в парка, точно зад първия мол в София, на 17 септември от 20 ч. ще се качи легендарният Васил Найденов, за да изпее най-големите си хитове. Изявата на прочутия български изпълнител ще е своеобразна кулминация на концерта, който ще изнесат едни от любимите родни поп звезди. Първи на сцената още в 18 ч. ще излязат момчетата от "Ъпсурт", след тях, в 19 ч., щафетата поема Grafa Live Band. Водещ на събитието ще е Атанас Стоянов от БГ Радио, известен с предаването си "Любими песни за любими хора". В съботния ден забавления ще има и за спортните фенове. А в демонстрацията по фехтовка всеки желаещ може да облече специална екипировка и да играе спаринг.
С диджей парти на открито на 18 септември ще продължи празничната програма по повод ребрандирането на City Center Sofia, който вече се нарича Park Center Sofia. Проявите започват в 18 ч. с The Shame Crew - Vajarov, Paci Pac Pac и Ирина Денева, които ще пуснат всичките тайнo любими от публиката песни. Купонът в парка ще продължи с The Smugglers Collective, суинг, рокендрол и танци. За финал на двудневния празник на сцената ще излезе и Marten Roberto с танцувален фънк и диско диджей сет.
За учениците и студентите е предвиден стилист, който напълно безплатно ще се погрижи за новата им визия. В централното фоайе на мола Ивета Христулева ще очаква до неделя между 17,30 и 19,00 ч. всички тийнейджъри, желаещи да получат модна консултация.
Между 6 и 8 млн. евро струва продължилото една година обновяване на фасадата и вътрешния интериор на търговския център на новите му собственици от Revetas Capital Advisors, които обявиха 50 млн. евро обща инвестиция в придобивката си на една от най-добрите локации в центъра на българската столица. Над 90% от предлаганите площи вече са заети от наематели, сред които се открояват световноизвестни модни марки. С детски кът от последно поколение, фитнес център, тийн зона, различни забавления, уникална тераса с изглед към парка и планината Витоша екипът на мола се надява да го превърне в малкото бижу на София и да привлече още повече посетители.

Летният сезон тръгва с 10-15% по-високи цени

автор:Дума

visibility 435

/ брой: 58

Цената на яйцата гони световен рекорд

автор:Дума

visibility 428

/ брой: 58

Париж готов на война с Русия за Одеса

автор:Дума

visibility 557

/ брой: 58

ВМРО-ДПМНЕ отлага промените в конституцията

автор:Дума

visibility 433

/ брой: 58

Евросъюзът отстъпва пред фермерите

автор:Дума

visibility 426

/ брой: 58

Накратко

автор:Дума

visibility 399

/ брой: 58

Десница по дьо Сад

автор:Александър Симов

visibility 459

/ брой: 58

Обирът на руските активи

автор:Юри Михалков

visibility 510

/ брой: 58

Особена порода

visibility 447

/ брой: 58

Престъпен интерес на ЕС

автор:Юри Михалков

visibility 614

/ брой: 58

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ