29 Март 2024петък02:36 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Да дойдат лекторите!

/ брой: 82

автор:Ева Костова

visibility 926

Проучване преди време показа, че българинът се страхува най-вече от безработицата днес. Дори доходите слага на не толкова челно място. Днес управниците ни омотават съществуващата безработица в доста розови цифри и тя спада ли спада в повечето бодри отчети. Но това е криене на главата в пясъка, отвличане на вниманието от тежкия проблем, смятат синдикалисти, защото истинската безработица ескалира. Съмненията в разликата на числата, които отчитат управляващите, не спират. Защото една голяма част от търсещите работа вече са обезкуражени, че ще успеят да намерят препитание, но тях статистиката не ги лови.
Безработицата се върна в 2003 г., заявиха вчера леви депутати. Правителството на ГЕРБ намали парите за насърчаване на заетостта с повече от половината, намалиха и хората по различните програми. Мине не мине време и някоя програма се обяви за панацея срещу безработицата. Хвърля се прах с шумно прокламирани намерения как да се отреже главата на този змей горянин. После се подема друга "надеждна" идея от кабинета, а безработицата си шества, ли шества. Защото работата на парче за нея работа не върши. Грижата на държавата спира понякога до поредния семинар, поредната лекция на добре платен лектор. И толкова. Но това не пречи на премиера да обявява, че останалите без работа сами са си виновни... Сигурно с тяхна помощ са забъркани и батаците със структурни и всякакви реформи, които загробват и малкото останал икономически потенциал за сегашни и бъдещи работни места?
Да влезе поредният лектор от страна задморска!    

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ