25 Април 2024четвъртък13:57 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Ген. Радев влиза в изборната надпревара с номер 13

Цифрата ще е фатална за ГЕРБ, предрече Крум Зарков от ИБ на БСП

/ брой: 226

автор:Павлета Давидова

visibility 1514

Със смятания за фатален номер 13 влиза в надпреварата за "Дондуков" 2 кандидатпрезидентската двойка, подкрепена от БСП, ген. Румен Радев и Илияна Йотова. Членовете на ЦИК Ивайло Ивков и Ерхан Чаушев изтеглиха номера за Инициативния комитет на левите кандидати.
"Номер 13 ще е фатален за ГЕРБ - както разбрахте ген. Румен Радев и Илияна Йотова ще се явят на изборите с този номер", категоричен бе Крум Зарков, който освен представител на Инициативния комитет в подкрепа на Радев е и член на ИБ на БСП. "За нас няма никакво съмнение, че това са новите любимци на българския народ. Номер 13 ще бъде фатален за днешната власт и началото на промяната - затова на 13 ноември (когато е балотажът-бел. ред) с номер 13", призова Зарков. В ЦИК той бе придружен от депутатите от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирил Добрев и Валери Жаблянов.
Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева ще се яви на изборите с числото 17. "Номер 17 в бюлетината е добър номер. Цифрата 1 е началото, ние първи сме се регистрирали, тя означава смелост, амбиция. 7 е мъдрост и късмет, а  7+1 прави 8, знаете, че 8 е числото на майката", блесна с поредното си прозрение Цвета Караянчева от ГЕРБ. "Не цифрите и числата правят изборите. Изборите ги правим всички ние - политиците и посланията, които ще отправим към нашите избиратели", продължи с признанията депутатката.
Двойката Светльо Витков и Иван Велков посрещнаха с изключителна радост числото 1, с което ще се състезават на вота. На бизнесмена Веселин Марешки се падна 2, а Велизар Енчев и Биляна Велева ще се състезават под номер 3. Пламен Орешарски и Данаил Папазов са четвърти в бюлетината, след тях са Жорж Ганчев и Кольо Парамов. Реформаторите и кандидатът им Трайчо Трайков взеха номер 7. Кандидатите на "Движение 21" и НДСВ Татяна Дончева и Минчо Спасов ще са с номер 12. АБВ и Ивайло Калфин взеха числото 15, а ВМРО и Красимир Каракачанов ще се състезават с щ19.
 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 197

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 237

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 185

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 212

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 168

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 199

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 196

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 195

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ