26 Април 2024петък18:48 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Филмова класика вдъхнови коафьори

Актуалните тенденции в косите за 2017 г. бяха разкрити на стилно шоу в София

/ брой: 231

автор:Альона Нейкова

visibility 123

Вдъхновеният от филма "Селена" (1997) коафьорски спектакъл бе представен пред избрана публика в София. Дебютното тренд шоу впечатли с пъстра комбинация от кино, гримьорство, фризьорство, музика и танци. Младата поп дива Дара се превъплъти в ролята на латиноамериканската певица Селена, прочула се през 90-те години на ХХ век. Специално подбраната визия на една от финалистките на "X Factor 2015" се допълваше от излъчваните на огромен видео екран кадри от кинотворбата, донесла номинация за "Златен глобус 1997" за главна женска роля в мюзикъл на Дженифър Лопес и номинация за "Грами 1998" за инструментална музика към филм.
Артистичният екип на Selena ES и гост фризьори представиха в столичния Rainbow Plaza актуалните тенденции в косите за 2017 г. Милен Илиев, Любомир Петров, Калин Велинов и Николай Колев направиха истинско шоу на сцената, като превърнаха в модерни прически 4 ретро образа от филма. Коафьорите показаха общо 17 ъндърграунд визии с улична европейска мода за по-различните млади хора, характерни за големите европейски градове.
Изключително разнообразни техники и много фантазия в цвят и форма бяха демонстрирани пред публика. За първи път в България бе показано боядисване с пиксел техника, а всички цветове са от ново поколение на основата на полизахариди. Тенденциите в прическите разкриха водещи коафьори в страната, сред които се откроиха легендите в бранша Тодор Тошев и Евгени Петров, поставили началото на съвременното фризьорство в България. Selena ES представи и акцентите в маникюра за 2017 г., подготвени специално за шоуто от Катя Райкова. Актьорът Бойко Кръстанов се изяви като конферансие на стилния спектакъл.
 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 282

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 248

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 317

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 278

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 208

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 300

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 296

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 259

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 267

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ