26 Април 2024петък11:28 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Изгоден морал

/ брой: 240

автор:Мария Нинова

visibility 337

Да се говори за разбирателство и обединение в Реформаторския блок е смешно. Тази клика бе зачената в името на властта. Отдавна стана ясно, че хора, които не могат да се понасят, стоят един до друг само за власт и нищо повече. Цирковете около тях винаги са забавни, защото изобличават истинското им лице.
Вчера групата им бе напусната от депутата Станислав Иванов с мотив, че оставайки в блока, имал чувството, че предава избирателите си. Доскорошните верни приятели на Иванов веднага реформираха мнението си за него. Съпредседателят на групата на РБ Найден Зеленогорски усети "някаква дълга ръка" в избора на Иванов. Тепърва ще се нищело чия била тази ръка.
Въпросният отцепник е син на бившия хасковски кмет Георги Иванов. През 2014 г. на парламентарните избори кметският син бе водач на листата в Хасковския район. Тогава реформаторите спечелиха 13,44%, като в повечето цигански села те бяха водещата политическа сила. Същите тези реформатори няколко месеца преди това на европейските избори събраха едва 2,8% в този район. Какъв прогрес!
Защо тогава не се усъмниха в "дълга ръка"? Когато кметският син играеше в тяхна полза и им носеше дивиденти, нямаше проблеми, нямаше чужди ръце и крака. Но когато вече не иска да играе с тях в един отбор, прозират скрити мисли.
Нали тези фигури, които построиха блока, се обявиха не само за политическа, но и за морална алтернатива? Къде по-точно са си скрили морала? Всеки ден се събуждат с различни норми за правилно и неправилно. Злото и доброто се разменят в зависимост от това каква полза ще имат. Моралът им излезе хартиен, защото изгодата е тяхното истинско лице.


 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 1

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 0

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 0

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 0

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ