19 Април 2024петък06:23 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Топузаков:

Първото място е целта ни през май

Ераносян взе отново таланта Хамуд в групата на Локо Пд

/ брой: 270

автор:Владимир Николов

visibility 733

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков не смята, че следващите два мача ще решат нещо съществено в шампионата на Първа футболна лига. Днес "сините" приемат Локо Пд, а в междинния кръг в сряда гостуват на шампиона и лидер Лудогорец, от който изостават на 3 т.
"Тези два мача нищо няма да решат. Първото място е цел май месец. Сега е само временно класирането. Пилците се броят напролет. Дори да водим с 10 т., или пък да изоставаме с 5. Естествено, важно е да сме близо до върха. Ако можем да се преборим за него преди паузата, още по-добре", каза Топузаков. "Аз лично мразя да губя и затова се надявам, че до паузата в шампионата няма да загубим мач, дори ще спечелим всички", допълни Топчо. "Абсолютно няма да мислим за Лудогорец. Сега на дневен ред е мачът с Локомотив. В сряда си е съвсем друг мач. Мисля, че сме достатъчно добре подготвени физически, така че не виждам смисъл да пестя някой. Разчитам на всички здрави играчи. Който направи по-малко грешки, той ще се поздрави с победата. Не ме притеснява съперникът. Винаги гледам нашия отбор. Да, Локо Пд е в подем, но това нас не ни интересува. Важно е на нашия стадион как ние ще се представим. Надявам се да продължим добрата серия без допуснат гол у дома. Това е важна част от пътя към успеха. Хубаво е, че имам варианти за състава за този мач. Това ми дава повече опции за ротации, за изненада за противника", заключи Топузаков, който не може да разчита единствено на трайно контузения национал Георги Костадинов.
Младият треньор подчерта, че е доволен от нападателя Илиян Мицански, но не пожела да съобщи дали ще разчита на него за стартовия състав. Той призова феновете на Левски да напълнят "Герена" за мача. "Имаме страшна нужда от тях. Те са показали, че винаги са стояли зад отбора. Хубавото е, че продължаваме с победата. Надявам се те да се върнат. Предпочитам повече публика, защото емоциите са повече и адреналинът на футболистите се покачва", каза Топузаков.
Колегата му в Локо Пд Едуард Ераносян пък отново включи в групата за мача с Левски 15-годишния талант Ияд Хамуд, който дебютира предишния кръг в  "Битката за Пловдив" и стана най-младият играч в историята на Първа лига ("А" група).

Групата на Локо Пд:
Ясин Ел Харуби, Илко Пиргов, Пламен Крумов, Георги Вълчев, Кирил Котев, Иван Горанов, Павел Виданов, Мигел Луке, Ванчо Траянов, Мартин Райнов, Парвизджон Умарбаев, Ияд Хамуд, Веселин Марчев, Дани Кики, Димо Бакалов, Бирсент Карагарен, Димитър Велковски, Мартин Камбуров.
 

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 337

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 392

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 366

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 409

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 335

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 340

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ