29 Март 2024петък15:45 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

На фокус

Нормална лозанка

/ брой: 272

автор:Лозан Такев

visibility 869

Нормална държава ли е държава, в която шоумен привиква партии на разпит? И той не се явява, а с представителите им се гаврят корифеи, коитод аже не познават политиците. Нормална държава ли е държава, в която някой казва, че и магаре да предложи, то ще бъде избрано за президент например? Нормална ли е държава, в която се предлагат забранени ваксини с бартер от Турция? Нормално ли е възрастните да бъдат подложени на геноцид и да живеят с пенсии от 150-160 лв.?
Нормална държава ли е тази, в която хора като Бисер Петното, Митьо Пищова, Николай Банев и пр. искат да станат президент? Нормално ли е в парламента да има представители като Бат Сали? Или е нормално години наред да няма осъдени за видими и доказуеми престъпления? А може би е нормално мутри и политици да живеят охолно в чужбина с парите на народа?
Да не би пък да е нормална държава, в която с банките се случват неща като с КТБ? Или в която всичко печелившо е на концесия? Нормално ли е лекарствата у нас да са по-скъпи, отколкото в останалите балкански страни? Нормално ли е българският гражданин да живее с мизерни доходи в сравнение с останалите европейци?
Колко ли сравнения още могат да се направят... И с тази ненормална правосъдна система!
Как искате СГС да регистрира партия "Нормална държава"? Нямало ги принципите, "от които ще се води партията при извършване на дейността си и какви цели ще се стреми да постигне..." Действително - принципите и целите трябва да отговарят на ненормалната държава. Не адвокатствам на изключения от БСП политик. Той постигна всичко благодарение на БСП и имаше още  място в тази партия.
Правилно СГС не иска да регистрира "Нормална държава". Ще е пълен конфликт на интереси!

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 209

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 187

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 176

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 181

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 202

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 195

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 205

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 165

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ