26 Април 2024петък20:33 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Бай Онуй с бронирана лимузина

/ брой: 275

автор:Лозан Такев

visibility 963

Скоро Бай Онуй, според бай Радан, ще се появи в махалата с бронирана лимузина... От НСО се надяват на две петтонови луксозни чудовища, едното за премиера в оставка, а другото най-вероятно за важни чуждестранни особи по време на тяхното посещение в България... Особено в годината, преди да поемем председателството на Европейския съюз! Да им кажем: "Вижте ни кои сме и в какво се возим!?"
По закон премиерът в оставка имал право четири години на подобни екстри! Независимо от дефицитите и другите нужди в бюджета ни! Лимузината, казват, струвала около милион и половина лева, а я плаща народът, естествено. За какво иначе се разбират простите с простия у нас? И така най-скъпият служебен автомобил по право ще обслужва човека в оставка. С него ще ходи до следствието, до магнолията си в Банкя, на мач на "Тигрите". Бодигардът ще ходи с бодигардове... Така суверенът му е гласувал законите... По тях четири години ще се вози вече и в по-скъпи коли от тези на Слави Трифонов може би. Нали сам изказа съжаление по време на изборите за колите на НСО, че били по-нисък клас от тези на "Шоуто на Слави". Не е тайна, че се е похвалил дори, че най-много харесвал мерцедеса на Ангела Меркел...
По изисквания на НСО луксозните возила през новата година ще бъдат с всички екстри - производство не по-късно от януари предишната година, кожен салон, шестскоростна кутия и всичко останало за най-високия клас и сигурността дори на премиер в оставка! Няма и съмнение, че всичко това е станало по изричната лична заръка на Борисов. И макар новината да спада към класифицираната информация, тя вече тече в социалната мрежа, в медиите, от уста на уста се носи сред деца и пенсионери, които очакват по-добри дни за себе си с новия бюджет, но скоро няма да ги огрее "слънцето". Тя и Цецка Цачева неотдавна го каза, че между обикновените хора и депутатите, между обикновените българи и българските властимащи има огромна разлика. Едните плащат, други  правят законите, по които остават бонусите за народните любимци. Макар и в оставка...
 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 282

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 248

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 317

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 278

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 208

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 300

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 296

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 259

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 267

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ