26 Април 2024петък10:15 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Сини фенове ще създават нов икономически модел

/ брой: 288

автор:Владимир Николов

visibility 122

Фенът на Левски Мартин Дечев е написал роман, чийто главен герой също е привърженик на "сините", и първите читатели ще държат книгата в ръце на 24 май, рождения ден на синия клуб. Събитието ще бъде на стадион "Георги Аспарухов" и всеки, който си е купил билет, ще получи художественото произведение. Това обяви в Пресклуб "България" инициаторът заедно със своя съмишленик и приятел Владимир Стоев. Идеята е с набраните средства от продажбата да се формира нова организация на фенове, която изцяло да бъде на пазарен принцип, обявиха Дечев и Стоев.
"Трябва да се скъса с "Модела на Бащицата", както обичат да казват от тръст "Синя България", но самият тръст е формация на много бащици", поясниха още двамата ентусиасти. Те са убедени, че правилният път е Левски да има множество малки акционери, които да избират президента на своя любим клуб веднъж на 4-5 години, какъвто е моделът на грандовете Реал М и Барселона, и той да бъде с развързани ръце при вземането на решения по време на мандата и никой да не му диктува как да действа.
 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 633

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 665

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 627

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 685

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 653

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 551

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 750

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 670

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 695

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ