29 Март 2024петък09:33 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Пази, Боже!

/ брой: 2

автор:Ина Михайлова

visibility 4704

Пълен фарс цари в държавата, след като стана ясно, че прокуратурата възнамерява да обяви за общодържавно издирване бившия финансов министър Симеон Дянков. Защо го търсите бе, хора?! Чак сега ли? От какво се боите? Да не даде грешен съвет някому? Да не ликвидира и друга държава? Да не напляска някого? Да не отвори "златни уста" и да не офърфоли нечии "феодални старчета"?
Тоз добър човечец! Помните ли как Бойко Борисов го сочеше като отличник. И го потупваше по гръбчето. Заради финансовата ни стабилност. Майтап бе, Уили! Нашият Брад Пит дотам я докара, че рухна всякаква стабилност в държавата. Недоразумението Дянков обаче бе давано за пример дори в Брюксел - за да си направят дефицитите като нашия. И бюджетите - на постни пици.
До каквото се докосна Дянков, все го попиля. Може цял свят да носи гениите си на ръце, у нас хората на науката бяха оглозгани. Не само академиците в БАН, целокупният народ няма да му прости националното предателство. Забравихте ли, че искаше да взимаме прогнозата за времето от Си Ен Ен, след като Институтът по метеорология остана без пари? И се гордееше с малоумието си. За това прокуратурата дума не обелва.
Хората на Сотир Цацаров се правят на слепи и глухи и за откраднатите милиарди от здравните ни вноски. И за бетонираните ни до второ пришествие доходи.
Ако започнем да изброяваме "престъпленията" на Дянков, мастилото няма да ни стигне. Помните ли яловите антикризисни мерки, а след това и отмятането от тях. А вдигането на ДДС, после стъпка назад? Ами заклинанията, че няма да пипаме фискалния резерв, а след туй признанията, че вицепремиерът е бръкнал там и после пак, и пак... Пък Ивайло Московски тези дни рече, че Дянков имал вина и за недовършената реформа в БДЖ...
"Кризата приключи", рече дребният чиновник от СБ Симеон Дянков през април 2010 г. А ний колко след това разбрахме, че тя всъщност едва започва. Че стагнацията, която предизвика постната пица, е блокирала напълно икономиката ни. Но пицарят бе поощряван в това начинание от премиера Борисов и от полицейските мерки на Цветанов. А де що останалият мърдащ бизнес бе страхуван и рекетиран. Троловете дращеха по форумите "Давай, Дянков!", "Мачкай мафията!", бизнесът гаснеше, а прокуратурата оглушително мълчеше.
Давай, давай и докъде я докара? Грабна си дърмите, измъкна се като мокра връв, а сега обвинението щяло да го търси. В държавата или по-точно в онова, което той остави от нея. Когато казвахме, че Самозванецът отвъд океана, който иска да влезе през парадния вход в клуба на Големите момчета, трябва да бъде изритан от България, прокуратурата си правеше оглушки. А хер Флик Български нагло заявяваше, че България е негова временна дестинация. Така и стана.
И не спираше да раздава съвети от телевизора - за "Брекзит", за мажоритарния вот, за оставката на Борисов. Позволи си да ни обрадва, че ще прекара Коледа със семейството си в щата Юта. Дори с Борисов се чул и му пожелал успешна Нова година.
Не се излагайте, господа прокурори. Толкоз хора може да попитате, от министър нагоре, все ще ви ориентират къде е Момчето. Пази, Боже, да не се връща в България!

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 476

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 490

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 450

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 531

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 452

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 450

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 405

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 576

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 515

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 523

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ