Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Март 2018 | Събота
 
вход регистрирай се

Коментари

Отдръпнете жалките си ръчички!

9. Януари 2017 , брой: 5   1168   1Костадин Костадинов

Явно има нова мода сред националните предатели. След като навръх Нова година прецедентът Плевнелиев обяви, че Левски се е борил за влизането на България в Европейския съюз, американският гражданин и министър на външните ни работи Дейниъл Митофф разкри, че Левски се е борил и за европейските ценности.
Някак си не мога да си представя Апостола на свободата да е пропагандирал гейпаради и унищожаване на националната държава, но явно Прецедента и Митофф са по-наясно. А сега сериозно - трябва да се помисли отговорно да има последици за хората, позволяващи си да спекулират с имената и делата на великите българи.
Споменатите същества нямат право дори да споменават името на Левски, камо ли да тълкуват неговите дела, намерения и помисли. Със своите постъпки те отдавна са се отписали (доброволно) от българската народност.
В последните години започнаха да се появяват фалшиви писма, писани уж от Левски, Ботев, Бенковски, които се използват за пропаганда срещу Русия. Те са абсолютен фалшификат, но 99 на сто от хората не са запознати с обилното епистоларно наследство на нашите национални герои и приемат фалшификата за чиста монета. Антибългарската партия ГЕРБ използва светлите имена като параван за това, което върши. Тази мода за пръв път се появи при Соломон Паси, който обяви, че щом сме влезли в ЕС и НАТО, националният ни идеал е изпълнен. Сега тези хора са отчаяни и се чудят за какво да се хванат, затова посягат с жалките си ръчички към националните ни герои. 

                   

 

 

Единият от дежурните

Единият от дежурните герберастки тъпаци тук пак се изака на метеното. Имало факти от Левски, Раковски и Ботев срещу Русия?
Само че не се казват фактите, а само така на ангро се пишат простотии.
Хайде да видим къде Левски и Раковски се обявяват срещу Русия?
Те и двамата са в българската легия в Белград, а всеизвестна е връзката на Белград с Русия.
Що се отнася до Ботев, то той е гонен от царска Русия заради своите убеждения на социалист утопист и това е естествено.
Само че "умникът" забравя, че Ботев има изключителна публицистична критика срещу западните управляващи режими и възхвалява възторжено парижката Комуна.
Така че Ботев има много по-остра критика срещу западните режими в сравнение с Руската монархия.
Този докога ще бърка Русия със СССР?
Така ли няма кой да му отвори очите и му избърше гурелите?
Тъпото си е тъпо и такова ще си умре!

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"