20 Април 2024събота17:12 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Мария Илиева и Били Хлапето изненадват с "Черен списък"

/ брой: 7

автор:Дума

visibility 27

Кралицата на българската поп сцена Мария Илиева и лошото момче на хип-хопа Били Хлапето изненадват със съвместния си сингъл "Черен списък". Колаборацията на артистите бе представена наскоро, а клипът може да бъде видян онлайн и в музикалните телевизии.
Автори на песента са вече доказаните хитмейкъри Веселин Ценов-Algoriddim, Илия Григоров и Били Хлапето. Видеото е поверено на Павлин Иванов-Bashmotion, а в кадрите участват красавиците от балета на Нешка Ралева.
"Черен списък" е първият съвместен проект на Мария Илиева и Били Хлапето. "Песента е несъмнено разбиващ хит и още от първо слушане на демото бях убедена, че искам да се включа," сподели Мария. И добави: "Сигурна съм, че феновете ще се влюбят в "Черен списък". В началото на 2017 г. ми предстои турне в САЩ, където нямам търпение да я представя."

 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ