Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Май 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

Китай забрани "Покемон гоу"

Дума

12. Януари 2017 , брой: 8   207   0Китай забрани играта "Покемон гоу" като социално опасна, съобщи Ройтерс. Агенцията се позовава на решение на местния медиен регулатор. Според китайските власти играта подставя под заплаха транспортната и личната сигурност на потребителите. "Покемон гоу" влезе под кожата на милиони хора по целия свят и доведе до поредица от куриозни, но и страховити случки.
В САЩ вече има съобщения за хора, паднали от високо, както и примамени от обирджии през приложението. Съобщава се и за младеж, открил скрит труп, докато играе на "Покемон гоу", а мъж на средна възраст заряза съпругата си, докато тя ражда, за да улови лилав плъх, кацнал върху съседното легло в болницата.

 

 

Живот

  • 25. Май 2017 100
    3
    0

    Графа събра част от грандиозния си концерт на 6 април в ексклузивни 360VR клипове. Това обяви самият изпълнител при представянето на трейлъра с кадри от голямото шоу, което направи пред 14 хил. души. Продукцията е дело на българското студио IVR 360, което записа и обработи изпълненията на Влади Ампов в зала "Арена Армеец".
    "Нещо...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"