Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

28 Март 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

На първа страница

Съветник в МОН и директор се снимал гол, подаде оставка

Дума

12. Януари 2017 , брой: 8   500   0
Снимка


Неприлични снимки на директора на 51 СОУ в София Асен Александров, който е и съветник на Меглена Кунева, са качени в сайта на училището. Известният като грантаджия на "Америка за България", защитник на либералното образование и на новия училищен закон на ГЕРБ Александров в последните години бе експерт на МОН, беше съветник и при ексминистър Сергей Игнатов. 
Чисто голите снимки на Александров, само с джиесем в ръка, са останали за кратко в нета, но много учители и ученици са ги свалили в таблетите си. Софийската районна прокуратура проверява дали снимките са автентични, както и кой ги е качил в сайта на училището. Асен Александров е подал оставка като съветник, която Кунева е приела, съобщиха вчера от МОН. Кунева е възложила на началника на столичното регионално управление на образованието проверка за изясняване на случая. До приключване на проверката Александров е в отпуск като директор на училището.
 

 

 

Икономика

  • Най-много цената на топлинната енергия ще се повиши в Плевен, в София тя се вдига с близо 23%
    28. Март 2017 61
    112
    0

    Oт 18 до 38% ще се повиши цената на парното в различните градове от април, става ясно от доклад на експертите от Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) за проектоцените на топлинната енергия и тока, произведен от топлофикациите. Както вече стана известно, поскъпването е заради очакваното увеличение на цената на природния газ с близо 30%,...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"