27 Април 2024събота05:14 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Кармен" на лед гостува в София

Българската двукратна световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова е сред звездите, участващи в уникалния спектакъл на Иля Авербух

/ брой: 11

автор:Альона Нейкова

visibility 66

След миналогодишното гостуване на трупата на Иля Авербух със звездите на фигурното пързаляне, които представиха в София "Парад на шампионите", публиката в българската столица ще има възможност да се наслади и на "Кармен". Впечатляващият спектакъл на лед ще може да се види на 1 и 2 април, съответно от 19 и 16 ч., в зала "Арена Армеец".
В красивия модерен преразказ на класическата история ще участва българската двукратна световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова. Зрителите ще имат възможност да се насладят и на виртуозните изпълнения на леда на олимпийски, европейски и световни първенци: Алексей Ягудин, Андрей Хвалко, Елена Леонова, Максим Ставийски, Маргарита Дробязко, Оксана Домнина, Повилас Ванагас, Роман Костомаров, Татяна Навка и мн. др. В "Кармен" на лед се включват също и десетки балетисти, театрални и циркови артисти, въздушни акробати и водещи солисти от известни музикални пиеси. Общият брой на всички участници в проекта е около 80 души.
Освен това световното шоу, подходящо за цялото семейство, се отличава с пищни декори и страхотни светлинни ефекти. Представлението на Иля Авербух хармонично съчетава динамиката на фигурното пързаляне, емоционалността на театралната сцена, пластиката на балета, акробатичните трикове, безсмъртната музика на Бизе и изпълненията на живо. В незабравима кулминация на спектакъла се превръща финалният танц, в който участват всички артисти и самият режисьор.
Билети за "Кармен" на лед на 1 и 2 април в София се продават в мрежата на Eventim.bg на цени от 40 до 120 лв. Входът за деца до 5 години е безплатен, ако не заемат място, уточниха от "Жокер медиа", организатор на гостуването на мюзикъла в България.
 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 430

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 358

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 493

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 492

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 435

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 430

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ