Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Март 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

Коментари

Късно е, либе...

Ева Костова

18. Януари 2017 , брой: 12   645   0Точно в 12 без 5 Патриотичният фронт и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов прозряха покрай една, ачик предизборна, кръгла маса, че има приоритети, които българският политически елит забравя - темата за безработицата, за бедността, за неграмотността. Ха, че елитът са и те. Да припомним: Красимир Каракачанов и ПФ са част от управлението на страната, подкрепят правителството. Как, аджеба, точно сега тези мили хора се сетиха за най-големия проблем на обикновените люде в евроатлантическа България. Че тя, бедността, избожда очите, но те толкова време не я видяха. И как ще я видят, след като хомотът на мизерията не е около техните добре оформени вратове.
И какво точно ни казва кръглата маса за "Бедността - начин на управление в България"? Какво ново научаваме, освен старите статистики и изводите на наши и чужди експерти? Господа патриоти, когато гласувахте законите с любимото правителство на ГЕРБ, не се сетихте за беднотията българска. Статистиката я знаем. Потвърждава я всекидневно празният ни джоб, зъзненето в студа, липсата на подходяща храна и за наследниците ни, невъзможността да ги пратим да учат там, където е по-добре, минималната заплата, липсващите пари за почивка, дрехи, медикаменти, данъци, такси и т.н., и т.н. Не начин на управление на бедността, а начин за нейното премахване ни трябва. Другото е тупане по гърдите, правенето на пиар с нищетата на хората. В угода на тези, които ни докараха съвсем до просешка тояга. С обирджийство и влагане на парите там, където най-често не са нужни, но лъскат имиджа на премиер и министри, които и в оставка не спират да ни страхуват за бъдещето.
 Късно е, либе, за китка! Всъщност Каракачанов си изплака душата и хързулна темата към хоризонта на бъдещия парламент. Коментарът е излишен.

 

 

Коментари

 • 24. Март 2017 59
  378
  0

  От спорта знам едно много просто правило: Ако си слаб, никой не те забелязва; ако си добър - се съобразяват с теб; ако побеждаваш - те уважават.
  Затова в неделя пред нас стои една важна задача - да направим така, че да ни уважават.
  Да спечелим изборите.
  Знам, че вас, читателите на ДУМА, няма нужда да ви убеждавам за кого да гласувате. Но ми се иска да направим така, че да...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"