Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Октомври 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

Коментари

Хипнотизатор

Ина Михайлова

18. Януари 2017 , брой: 12   2763   0Премиерът в оставка се оплете между светлия си пример, тревоги за служебното правителство и загриженост за управлението на страната. С дълбока въздишка ни иде да речем: ай, сиктир! Къде бяхте допреди няколко месеца, когато с игрички на коалицийки експериментирахте в държавата с кабинет на малцинството? Добре било така. Видяхме докъде ни докарахте. Защо се кахъри Борисов, че БСП не участва в съставянето на служебния кабинет? Как Радев щял да се справи сам?! Че тревожеше ли се Борисов, когато Плевнелиев редеше служебни кабинети? Не, щото дерибействаше и сочеше с пръст Той.
Каква му е драмата, че Румен Радев от военен станал президент? Че нали и той от пожарникар стана премиер? А-а-а, трябвало да има борд. Иначе не можело. И кои бяха в борда на Борисов? Премиерът в оставка посочи неотдавна, че бордът си имал дори и министри - Нона Караджова, Росен Плевнелиев, Трайчо Трайков... Тоз принцип ли да следва и занапред държавата?
Що ни баламосват с приказки за коалиции? От сутрин до вечер БСП и ГЕРБ, ГЕРБ и БСП. Нека минат изборите. На Борисов (вече) не му трябвали размити коалиции. Че какви ги чини тогаз Цветан Цветанов? Кои партийни членове ще допитва с кого ГЕРБ да участват на избори и да се коалират? Кого да слушаме? Борисов, който въртоли за правителство на малцинството. Цветанов, който сега узря да пита съпартийците си с кого да се коалира. Или Владислав Горанов, който реве за избори до дупка.
Що не си огледат парцелите в партията и извън нея? Борисов за два мандата във властта така и не научи имената на някои от депутатите си, бъркаше до последно фамилията на кандидата си за вицепрезидент и се биеше в гърдите, че среща министрите по пътищата. Някой май дърпа килимчето на Бащицата в собствената му къщичка. И лекичко го хързулва. Най-добре е Б.Б. да се огледа и ослуша за Цв.Цв., а след това да бере грижа за държавата. И да си вярва, че всичко, което прогнозира, се случва. Аман от хипнотизатори!

 

 

Коментари

  • 20. Октомври 2017 206
    401
    0

    Бъркането в джоба на работещите продължава с пълна сила. Само в последните два дни се разбра, че намаляват болничните за работника, орязват правата и парите за обезщетения при безработица. Бизнесът вече наема чужди работници, които не гъкват за купищата нарушения. Уж нямаме добри инженери, та от Грузия ги наемат! Хайде, бе, имаме, ама не искат да им...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"