29 Март 2024петък09:53 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Левски взима още двама

Антон Огнянов подписва днес със "сините"

/ брой: 15

автор:Владимир Николов

visibility 666

Левски ще привлече още двама души, разкри старши треньорът Елин Топузаков при завръщането на "сините" от първия зимен лагер в Кипър. Водят се преговори между клубовете, а Топчо смята, че мениджърски интереси правят спънки, но се надява те да бъдат преодолени.
При успех в преговорите на "Герена" очакват общо петима нови попълнения. Днес договора си трябва да подпише Антон Огнянов, като се очаква само разрешение на медицинския щаб на клуба. Преди него Левски взе Амаду Сукуна (Фр) и Давид Яблонски (Чех). В Румъния пък твърдят, че Левски и Берое се борят за подписа на Мариан Пляшка. 26-годишният халф в момента е без отбор, след като отказа да преподпише с Пандури.
"Сините" се върнаха вчера от лагера в Кипър, но утре отново ще летят натам. Първоначално бе предвидено отборът да се завърне на Острова на Афродита в четвъртък, но мразовитата зима промени плановете и Топчо съкрати и без това кратката ваканция на играчите.
"Трябваше да се подсилим, след като Хеан Деса самоволно се върна в родината си. Сукуна и Яблонски бързо се вписаха. Те са футболисти с качества, за които исках да бъдат привлечени. Сигурно е имало разминавания с Огнянов. Аз съм треньор и гледам отбора. Огнянов е българин и е добър футболист. По селекцията се работи. Има някои постове, на които все още търсим класни футболисти, за да подкрепим отбора, да има конкуренция и дълбочина. Всички ние в спортно-техническия щаб работим в тази насока, а доколко ще успеем, ще видим. Имаме набелязани хора за поне още два поста. Контролата с Виторул (1:2) беше повече като тренировка. Пробвахме доста нови неща. Мисля, че Левски отдавна не е играл с двама чисти нападатели, така че не искам и няма да правя изводи само от този мач. Трябва да бъдем гъвкави, за да изглеждаме добре с наличните футболисти”, каза Топузаков. Той не одобри гръцкия защитник от ПАОК Йоанис Скондрас, който миналата седмица бе на кратки проби.

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 483

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 498

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 455

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 542

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 458

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 454

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 411

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 587

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 526

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 532

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ