20 Април 2024събота05:20 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Огнянов иска титла с Левски

"Сините" пращат младоци да трупат опит в Локо Сф

/ брой: 16

автор:Владимир Николов

visibility 797

Полузащитикът Антон Огнянов най-накрая подписа договор за една година с Левски. Халфът сложи подпис върху своя контракт в офисите на клуба на улица „Тодорини кукли“ 47.
Той игра за Левски и през сезон 2014/2015 г., но записа само четири шампионатни мача и един двубой за Купата на България.
„Много съм щастлив и доволен. Радвам се, че се завърнах, удоволствие е, че съм тук. Идвам, за да помогна на Левски да стане шампион. С Дунав се разделих съвсем нормално. Амбициите ми са големи, само дано съм здрав. Целта на Левски винаги е била една и съща – титлата. Възможно е да постигнем тази цел. Виждам, че има колектив в отбора. Надявам се да се впиша в него“, обяви лаконично Антон Огнянов, който ще лети днес с отбора за Кипър за втория зимен лагер.
Старши треньорът Елин Топузаков реши окончателно да преотстъпи младоците Илия Димитров и Мики Орачев на втородивизионния Локомотив София. Те ще играят до лятото в клуба от квартал „Надежда“ с цел да трупат опит, за да са по-подготвени за конкуренцията в Левски.
Новият треньор на „железничарите“ Явор Вълчинов познава добре техните качества и това със сигурност ще е плюс за Орачев и Димитров. Първият е ляв бек, но може да играе и като атакуващ халф. Илия Димитров е централен нападател и бе голмайстор на дублиращия тим на Левски, когато съществуваше такава формация.
Халфът Георги Янев пък ще премине под наем в Спартак Плевен, който също се подвизава във Втора лига.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ