25 Април 2024четвъртък20:05 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Левски отлетя с 24-има за Кипър

Феновете питат собственика Русев за селекцията и ролята му

/ брой: 17

автор:Владимир Николов

visibility 85

Отборът на Левски отпътува с група от 24 футболисти за втората част от лагера на тима в Кипър вчера. За първия лагер групата на Елин Топузаков беше от 26 играчи. Новото име сега е Антон Огнянов, който подписа за 1 година със "сините" ден преди заминаването. Отсъстват преотстъпените на Локо Сф младоци Мики Орачев и Илия Димитров.
В Кипър Левски ще започне същинската част от зимната си подготовка и ще обиграва състава за пролетния дял от шампионата. Във втория лагер в Кипър "сините" ще срещнат унгарския Уйпещ в неделя, руския УФА на 2 февруари, чешкия Теплице на 5-и и сръбския Партизан на 8-и. В първата си контрола за 2017 г. по време на първия лагер в Кипър Левски загуби от лидера в Румъния Виторул Констанца с 1:2.
Преди отлитането на отбора стана ясно, че исканият като ново попълнение белгиец Лерой Лабил отказал да пристигне на "Герена" и продължил договора си с втородивизионния Маастрихт до лятото на 2018 г. Към високия 174 см бързак, който действа по левия фланг, освен от Левски е имало интерес и от борещия се за промоция в холандската Ередивизи тим на Венло. Лабил е шампион на Белгия с Генк през 2011 г. още като юноша, а през 2014 г. печели и Купата на Холандия с Цволе.
Националният клуб на привържениците на Левски пък излезе с открито писмо към боса на "сините" Спас Русев. В него са отправени питания за ролята на спортния директор Станислав Ангелов-Пелето, чия е отговорността по спортно-техническите въпроси и селекцията, какви са реалните цели пред отбора и какви действия ще се предприемат при евентуалното им неизпълнение, както и какво се предвижда да се случи на извънредното Общо събрание на 3 февруари, подсигурено ли е и докога финансовото бъдеще на клуба и какво ще се случи с обещаните нови козирка и табло на стадион "Георги Аспарухов".
"У привържениците се наслагва впечатлението, че клубът е заложник на политико-икономически интереси. Истина ли е това, и ако е така - каква е ролята на господин Русев в тях? Ако не е така, кога господин Русев ще започне да се държи като собственика, който хората очакват, и ще представи ясна визия за развитие на целия клуб, спазвайки дадените обещания?", завършват питанията си "сините" фенове.

Групата на „сините“:
Боян Йоргачевич, Димитър Шейтанов, Николай Кръстев, Веселин Минев, Александър Александров, Димитър Пиргов, Симон Сандберг, Давид Яблонски, Сашо Александров, Сърджан Лукин, Деян Иванов, Роман Прохазка, Джереми Де Ноойер, Георги Костадинов, Мехди Бурабия, Божидар Краев, Илия Юруков, Ивайло Найденов, Антон Огнянов, Станислав Иванов, Антонио Аниете, Франсис Нар, Амаду Сукуна и Бабатунде Адениджи

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ