19 Април 2024петък02:49 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ЦСКА-Сф се прибра

Треньорът Белчев доволен въпреки трите загуби

/ брой: 25

автор:Владимир Николов

visibility 612

ЦСКА-Сф се завърна от зимния лагер в Испания, където изигра 5 контроли и записа престижни победа над Локомотив Москва и равенство срещу Динамо Киев, но после загуби от Рубин Казан, южнокорейския Сувон и датския Сьондерийске. Наставникът Стамен Белчев даде положителна оценка на лагера, но изрази притеснение от елементарните грешки в защитата.
"Доволен съм, свършихме доста голям обем работа. Има неща, върху които да работим, имаше елементи, които ми харесаха, но те трябва да са повече. Отборите, които срещнахме, са много добри. Щеше да ми е най-лесно да направим 5 контроли с лесни съперници и да се върнем след 5 победи, но това щеше да ни изиграе лоша шега. По-добре да видим отбори, които играят в турнирите и с тях да си сверим часовниците. Като резултати, освен мача със Сувон, където играха момчета, които по-рядко са се появявали, в другите 4 мача на моменти загатнахме много добри неща. И в мача със Сьондерийске имаше хубави моменти. Преди почивката ги надиграхме, но за съжаление пак имаше нелеп гол, даже смешен, който даде победата на противника. Елементарните голове, които допускаме, ни пречат за по-добрите резултати. Притесняват ме грешките. Не може по толкова елементарен начин да се допускат. Толкова усилия полагаме, за да стигнем до гол, а в същото време не може пред нашата врата да правим такива грешки. Нека противникът си изработи попадението, но такива елементарни голове влияят на отбора", заяви Белчев.
"След тези мачове в Испания трябва аз да направя трезва преценка и да коригираме нещата. Нищо страшно не е станало, че сме паднали от тия отбори. Лошото е, ако не си извадим нужните поуки и просто сме заблудени. Всяко от момчетата знае, че може много повече да дава на отбора, но понякога се получава, друг път не. Най-големият ни проблем ще е постоянството. Ако го покажем, нещата ще дойдат от само себе си на мястото", завърши Белчев.
"Отидох малко по-късно в Испания, но беше добра подготовка. Срещнахме много силни съперници. Трябва време, не се познаваме. След като ми отпадна последната възможност за чужд отбор след АПОЕЛ, реших, че трябва да играя. До лятото съм тук, ще играем всеки мач за победа, после ще видим. Мисля и за националния отбор, но дали ще ме поканят пак времето ще покаже. Иначе Стамен Белчев е добър треньор. Има сходни методи с Мъри Стоилов. Мисля, че ЦСКА ще израсне с него. Не съм запознат, че ЦСКА 1948 са поискали да играят на "Българска армия". Ние играем там, другите да се оправят", закани се новопривлеченият екснационал Николай Бодуров.
"Ако всеки си изчисти индивидуалните грешки, отборът ще върви нагоре. Не съм получавал забележки от ръководството, а то няма и за какво да ми се направи забележка", допълни Станислав Манолев. Той се завърна с шина на ръката, която очаква да му бъде свалена тази седмица и да почне тренировки с отбора.
 

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 337

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 392

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 366

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 409

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 335

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 340

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ