28 Март 2024четвъртък12:08 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кой кого на тепиха

/ брой: 30

автор:Велиана Христова

visibility 1648

ГЕРБ & Ко, които ни управляваха досега, се изподраха при първото спиране на пари, с което ЕК удари по грешките им досега (стр. 4). Служебният министър Денков, който бе зам.-министър при ГЕРБ; Борисов зад гърба му, Кунева - облажена и пожертвана в една коалиционна симбиоза, създадена и съществувала без идеи, единствено и само заради властта. Орел, рак и щука. Все някой трябва да е виновен и този път няма как да си измият ръцете с БСП. Ама никой не ще да е виновен, щото и ГЕРБ, и Ко пак искат власт.
И хайде да видим сега кой кого. Борисов се нахвърли на "най-голямата си грешка" - Кунева, заради чието назначаване неговите мили дами - Дамянова и Фандъкова, не му говорели. И се прави на ударен, че баш Дамянова и депутатският миманс на ГЕРБ натресоха на Кунева да изпълнява един училищен закон, който първо е неизпълним, и второ, съсипва училището. Дори Фандъкова се опитваше да го спре - иди, че разбери кой всъщност дърпа конците в самата партия ГЕРБ. Ала Кунева си го яхна възторжено. Но пък си върна на Борисов, като зашлеви на посърналата Му физиономия парите за образование, които той престъпно намали. 
 Ще се избият. Ама не е смешно. Понеже тепих им е българското училище, което вече едва диша.   

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 149

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 158

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 135

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 151

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 118

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 123

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 115

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 148

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 127

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 146

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ