24 Април 2024сряда05:18 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Стартер" стана на 15

Най-забавното сутрешно шоу в ефира на БГ Радио отпразнува рождения ден на предаването в компанията на любими изпълнители

/ брой: 36

автор:Дума

visibility 120

Сутрешното шоу на БГ Радио - "Стартер", навърши 15 години. Както винаги, водещите Симо и Боги отпразнуваха рождения ден на предаването сред звезди и за пореден път посрещнаха многобройните си гости на необичайно място. Празникът се състоя в известна бензиностанция и започна още в 7 сутринта.
Сред най-ранобудните, които дойдоха да поздравят "Стартер", бяха любими български изпълнители, водещи и известни личности: Графа, дует "Авеню", Рафи, Пламен и Иво, Невена Пейкова, Иво Захариев, VenZy, Искрата, група "P.I.F.", Ирина Флорин, Ива Екимова, Играта, DJ Dian Solo.
Симо и Боги провокираха звездните си приятели с фундаменталния въпрос за изкушенията, силата, промените и мечтите в живота на всеки през последните 15 години. Лео сподели, че на 15 е бил с първото си гадже, с което и до ден днешен са приятели. Митко Кърнев разказа, че преди 15 години е началото на любимата на всички група - "D2". А Прея и Пламен по това време са били в първи клас. Графа беше провокиран от рождениците в импровизирано "сляпо прослушване" и успя да разпознае във вокала на Адел гласа на Симо. Заедно всички си припомниха първите си участия и гостувания в "Стартер", както и общи случки, изградили дългогодишни и здрави приятелства.
На 15-ия междузвезден рожден ден на "Стартер" темата на минидебата беше "Би ли простил, ако половинката ти изневери със звезда?". Позитивната позиция на Богдана спечели спора с подкрепата на Башар Рахал, Стаси Кара и слушателите на БГ Радио, включили се във фейсбук страницата на предаването. А Ирра излезе с най-практичното предложение - и двамата партньори заедно да споделят една и съща звезда.
Екипът на "Стартер" получи много цветя и подаръци, както и поздравителен адрес от екипа на Националния военно-исторически музей, написан изцяло в стилистиката на "Междузвездни войни". Актрисата Радина Думанян донесе домашно приготвена шоколадова торта, а Мими Иванова поздрави водещите с "15 лалета" и им подари 15 бонбона.
Симо и Боги отново бяха в отлично настроение, чувството за хумор се лееше от ефира на БГ Радио, а празничното издание по традиция завърши с "Happy Birthday" в изпълнение на Нора Караиванова и духане на свещички.
"Стартер" се излъчва в радио ефира всеки делничен ден, от 7 до 10 ч.

Водещите завършиха празничното издание на предаването с духане на свещички

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ