20 Април 2024събота10:34 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 39

автор:Дума

visibility 30


Истински фурор в мрежата предизвика решението на "бореца за демокрация" и "мразещия агентите на ДС" Евгений Михайлов да оглави листа на ДОСТ. Хората със спомени от близкото минало не успяха да разберат как режисьорът от протестър срещу "доносниците" внезапно пристана точно на агент Павел - Лютви Местан. Хора с дясно политическо самосъзнание приеха решението му като предателство.


- Както се казваше в една реклама... "За пари ли? А?! За много ли?!?" Да, а ти?
- Е, тези избори ще са пълна отврат! Гнидите изпълзяха и започнаха да менкат партии, срам! И какъв наплив към турските партии!
- През 2013 година, през юни, "млад и красив" протестър на видима възраст 60 години протестира с вувузела срещу Пеевски и Местан и брани с голи гърди детронирания Борисов по телевизията. Четири години по - късно същото канарче закрива сезона и вече е кандидат-депутат на Местан и Ердоган. Вече вместо #КОЙ - въпросът е #КОЛКО? (Да, това е същия "борец" против комунизма, който за няколко пробити гроша, продаде България и Ирина Бокова).
- Червеят винаги намира начин да изпълзи на двора. Но не знае, че там може я кокошка да го клъвне, я крак да го смачка.
- Това е олицетворение на Българските "демократи" - комунистическо минало, демократично настояще и турско бъдеще! За справка - абсолютно всички членове на сдс и разсейките му (дсб, рб, герП ...)
- Тази безлична фигура направи кариера с едно подслушано изречение. Като загуби кариерата си е готов да продаде душата си.
- освен че снима:"най-добре е танковете да дойдат", беше и напорист кандидат приватизатор , да ви припомня
- Да попитам, някой гледал ли е нещо от този ВЕЛИК режисьор? Щото аз нищо, при все че се интересувам от креативни индустрии. Гнидата трябва бая да е огладняла, за да се сгуши с Местаня! жалка работа!
- Лъсна поредната порция фалшиви демократи от началото на прехода. След Георги Марков и Едвин Сугарев, които пристанаха на банкянската мутра, и преди това след поредицата фалшиви демократи, които се върнаха в лоното на БСП. Няма как истински демократ да отиде при лицемерника Местан, който открито слугува на режима на Ердоган.
- Не може така. Трябва да има все пак поне санитарен минимум на принципност. Чувствам се буквално предаден.
- Изобщо не ме учудва... Преди 10 ноември - пръв комунист, след 10-ти ноември, веднага - пръв СДС-ар... 2001 първа година - пръв царедворец.... В последните години се слагаше на Борисов и ни обясняваше как само ГЕРБ е спасението... Сега, ДОСТ... Откъдето, с подмазвачество и целуване на зад**ци, може да получи някоя държавна службица и да изкара някой лев, веднага пръв се нарежда. Но, всички го знаят какъв измекяр е и отдавна никой не му се връзва.
- Явно "фактите"/долари или евро/ са се променили, хахаха, тоз дето тайните служби го гонеха да го убиват сега отива при "най-българската" партия. И при агент Павел! Любов, бе...
- И после боклуци като тоя ще ми говорят за демокрация, само бой за такива като вас, продажници, продадохте България, само и само вие да сте на хранилката!!!
- И сега какво? Ще има заглавия "ДОСТ и ДПС влязоха в остър спор като си размениха нецензурни изрази". А всъщност едни българи ще плюят по други, а турците ще си пият кайвето и ще поглаждат бради. За какво им да се карат като имат българи-заместители в партиите си. Ако изобщо стигнат до парламента.
- този човек върши тройно престъпление - от патриотична гледна точка предава България, от партийна- предава "синята идея" и последно- от чевешка гледна точка да се продаваш за пари- всеки сам да си отговори какво е това!
- Партийните листи-парад на далавераджии, партийни номади (Бинев), еничари (Михайлов), провалени политици със затихващи функции(баба Цеца), обиден генерал (К.Попов), биячи (кикбоксьора на Бойко) и обикновени безименни тъпанари...
- Аз, отдавна се чудя, защо професионалните политици не се трансферират, по подобие на професионалните футболисти! Виждам, че това сега става, неорганизирано, по подобие на футболистите - свободни агенти!
Трябва да се помисли, Партиите да държат правата на политиците си, както е във футбола и трансферите да са платени, а право на свободна миграция из партиите да имат само политици-свободни агенти!

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ