18 Април 2024четвъртък04:13 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кратки новини

/ брой: 49

автор:Дума

visibility 22



НАТО обезпокоена от украинските радикали

НАТО е обезпокоена заради блокирането на жп пътищата в Донбас от украинските радикали, гласи съобщение на мисията на Украйна в НАТО. Алиансът настоява възникналият проблем да се решава в рамките на закона. Украинските националисти предприеха блокирането на пътищата, обявявайки за незаконни доставките на въглища от самопровъзгласената Донецка народна република (ДНР).


Путин уволни 10 генерали

Руският президент Владимир Путин освободи 10 генерали от различни силови структури, съобщи ТАСС. Освободените генерали са от Министерството на вътрешните работи, Федералната служба за изпълнение на наказанията и следствения комитет. Почти всички са заемали постове в отделни региони на Руската федерация. Със същия указ са назначени нови хора на тези постове. Мотиви за рокадите не са посочени.

САЩ пратиха още военни в Сирия


Ръководената от САЩ коалиция срещу "Ислямска държава" обяви, че допълнителни американски сили са били разположени в Сирия, за да се ускори поражението на джихадистите в Ракка - сирийския бастион на терористите, съобщи Ройтерс. Допълнителните сили, които са пристигнали "през последните няколко дни", се състоят от артилерийско подразделение морски пехотинци и рейнджъри.

БГНЕС
Съюзът на испанските студенти организира шествие с настояване за 24-часова обща стачка на заетите в сферата на образованието. Протестиращите се обявяват срещу орязването на финансирането на образованието
БГНЕС
Поредните спасени от испанската брегова охрана мигранти от Африка
 

България трябва да се откаже от плоския данък

автор:Дума

visibility 320

/ брой: 73

Правителството взе 200 млн. лв. вътрешен заем

автор:Дума

visibility 280

/ брой: 73

Близо 500 000 души обявиха доходите си пред НАП

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 73

БАКБ купува Токуда банк

автор:Дума

visibility 264

/ брой: 73

Киев провокира риск от ядрена катастрофа

автор:Дума

visibility 345

/ брой: 73

Израел търси умен отговор срещу Иран

автор:Дума

visibility 300

/ брой: 73

Китайската икономика надмина очакванията

автор:Дума

visibility 267

/ брой: 73

Започна наказателно дело срещу Тръмп

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 73

Мътилката

автор:Александър Симов

visibility 290

/ брой: 73

За гарантиран достъп до услуги и дом за всеки

автор:Дума

visibility 307

/ брой: 73

Правим голямо ляво патриотично обединение

visibility 317

/ брой: 73

Обида за дипломацията

visibility 256

/ брой: 73

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ