Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

27 Март 2017 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Коментари

Сърдитко Бойко

Павлета Давидова

15. Март 2017 , брой: 52   830   0Медийният съветник на служебния кабинет направи грешка - въпреки опита си Иван Гарелов не съобрази служебния си статут и се върна към амплоато си на журналист, за да защити колега. Изявата му и изразената позиция могат да обвържат кабинета с политическите страсти между ГЕРБ и БСП. От човешка гледна точка обаче той имаше право - дълго е работил с Елена Йончева, а винаги е бил човек с позиция и не е свикнал да мълчи, ако има неправда.
При нарушение си има начини за реакция - сезират се институции и се чака отговорните лица да санкционират, ако е нужно. Не е ли жалко отново като причина за нечие уволнение да чуваме, че някой е разсърдил Бойко Борисов? Да видяхте официална позиция или оплакване от ГЕРБ и засегнатия бивш премиер веднага след случката? Обяснено ми бе, че с изказването ми лично съм засегнал бившия министър-председател Бойко Борисов, заяви Гарелов.
Лидерът на ГЕРБ пак е заседнал с дистанционното пред телевизора и дебне. Дали Огнян Герджиков е получил гневно съобщение "Разкарай го тоя, че ме дразни"? В късния следобед получихме полупризнание - ако можел да влияе на Герджиков, Борисов щял да му пише да върне всички, които е уволнил. Щял да пише на президента да върне Йончева като прессекретар. Все по-ясно става, че се чуди как да се отърве от водачката на лявата листа в Хасково...
Определено любимите устройства на Борисов са дистанционното и телефона. Помним телефонните му включвания да се кара на журналисти, не сме забравили и прословутите есемеси, с които обича да управлява държавата. Вместо да гледа изявите на чуждите съветници, да се вгледа в собственото си обкръжение! Били сме свидетели на нагло и безпардонно поведение от гербаджийски предшественици на Гарелов. Самият Борисов си е позволявал да забравя служебния си статус безброй пъти... Да си сърдит с дистанционното е интересно занимание. Да не се окаже след изборите, че на сърдитко Бойко е празна торбата?

 

 

Коментари

  • 27. Март 2017 60
    163
    0

    Цял ден вчера основна тема на целокупния българин бяха задграничните баталии в Бурса между двете родни етнически партии и обединеното им пищене срещу изборните правила, въведени от държавата. Едните гонели другите, турски кмет се явил да държи достлука, а всичките заедно протестирали, че трябва на български да си попълват декларациите на място в секциите. Не знаели езика, видите ли. И един куп...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"