Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

27 Април 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Живот

Скандално съдебно дело преразглежда Дискавъри

Дума

21. Март 2017 , брой: 56   150   0Едно от най-скандалните съдебни дела в съвременната история преразглежда Дискавъри (Discovery Channel) в документалната поредица "Невинен ли е О Джей Симпсън?". Процесът срещу професионалния играч по американски футбол и актьор според експерти дефинира цяло поколение. Телевизионният канал ще постави под въпрос всичко, което мислим, че знаем за делото срещу О Джей Симпсън.
В шест вълнуващи епизода, които ще се излъчват oт 24 март, петък, в 22,00 ч., премиерната документална поредица "Невинен ли е О Джей Симпсън", озвучена от носителя на награда "Еми" и активист Мартин Шийн, преразглежда всички налични доказателства и подновява разследването на смъртта на Никол Браун Симпсън.
Предаването включва ексклузивни интервюта със семействата на убитите, хвърляйки светлина върху уликите, които са убегнали на следователите, и анализирайки всички етапи на първоначалното разследване.

 

 

Живот

  • Подготовката на премиерното шоу вдъхнови най-популярния български ютюбър за едноименната му трета книга
    27. Април 2017 81
    93
    0

    След невероятния успех на премиерата в София през есента на 2016 г. комедийното шоу на най-популярния български ютюбър се пренася в Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Почитателите на Емил Конрад в четирите града ще видят любимеца си за първи път на голяма сцена и ще се забавляват на живо с неподправените му истории. С присъщото си свежо чувство за хумор...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"