Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

27 Юни 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Румънката Аура ще е част от журито

Митко Кърнев ще се включи в избора на групи

Дума

21. Март 2017 , брой: 56   162   0След като бяха част от "Битка на бандите" (Battle of the bands) на "Каварна рок" през 2015-a, Митко Кърнев и Звезди ще се включат и в избора на групи за Midalidare Battle of the bands. Състезанието ще се проведе в рамките на фестивала в Долината на виното, където на една сцена ще излязат WASP, Gotthard, Dirkschneider и Doro.
Към вече утвърдените български имена ще се присъедини и вокалистката на румънската група Aura, определяна за най-добрия женски глас в северната ни съседка. "Много искахме да имаме и дама в журито и благодарим на Аура, че прие поканата ни. Сигурни сме, че изборът на тримата няма да е лесен, но ни очаква поредното приключение в търсене на яки банди", споделят организаторите.
За да участват в надпреварата, кандидатите трябва до 31 март да изпратят на midalidare.bob@gmail.com две или три авторски парчета, сред които поне едно трябва да бъде на английски, а изпълнение на живо ще е от полза (условие е видеата да бъдат качени в YouTube). Необходимо е да се приложи информация за групата, както и да се посочат лице и мейл за обратна връзка. Добре е да се уточни предпочитан град за кастинг (София, Пловдив, Стара Загора). Бандата трябва да може да изсвири минимум 30-минутен сет.
По изпратените материали ще се извърши предварителен подбор на групите. Класиралите се, както датите и местата на кастингите в посочените градове, където участниците ще трябва да представят на живо своя музикален потенциал, ще бъдат обявени до 10 април. Квалифицираното жури ще излъчи три български групи, които ще влязат в битка с банди и от други страни още през първия ден на Midalidare - Rock In The Wine Valley.

 

 

 

Живот

  • Седемте тома за приключенията на момчето магьосник на Дж.К. Роулинг са преведени на 79 езика в 200 държави
    27. Юни 2017 123
    65
    0

    Хари Потър навърши 20 години, а мъгъл читателите в тоги и очила празнуват раждането на това глобално явление през 1997 г. Вселената на момчето магьосник вече включва тематични паркове в САЩ и Япония и постоянна изложба в студиото на "Уорнър брадърс" в Лондон, което помогна на авторката Дж.К. Роулинг да се превърне в милиардер. Въпреки че бе...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"