Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Август 2017 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Живот

Обикновени хора стават модели

Дума

21. Март 2017 , брой: 56   175   0Пролетни колекции на модни брандове ще бъдат представени с участието не на модели, а на обикновени хора. Специалното ревю ще се състои на 8 април (събота) в столичния Park Center.
Всеки, който някога е мечтал да крачи по подиуми и гордо да представя елегантни дрехи, но липсата на заветните 60-90-60 е била спирачка, сега може да се включи. Защото красотата не се крие единствено в обиколките. Красотата е много повече от това - чар, елегантност, усмивка, любов към себе си и към приятелите, страст към модата и изобщо всичко онова, което ни прави уникални.
Желаещите да покажат себе си в ролята на модели може да се включат в играта "Пролетта те предизвиква", като на http://www.parkcenter.bg/campaign2 попълнят формата за участие. Крайният срок е 25 март.
Водещ на ревюто на 8 април ще бъде Наско от БГ Радио, а специални гости ще са Нора Караиванова, Маги Джанаварова, Гергана Николаева, Радина Думанян, Лео, Играта, финалистите от кампанията "Твоят нов имидж" и детска балетната школа "Маша Илиева".

Красотата съществува във всички размери, а усмивката е най-красивият аксесоар

Снимка Лилия Йотова

----
"Ние в Park Center вярваме, че всеки е красив по своему. И искаме да покажем това особено на младите хора и по-специално на подрастващите. Те всекидневно са изложени на влиянието на социалните медии, в които се публикуват предимно снимки - обработени с всякакви филтри и приложения, че често не отговарят по никакъв начин на действителността. Младежите са особено податливи и непрекъснато гонят нереални стандарти и губят себе си", казва Виолета Цонкова, PR Manager на мола.

 

 

Живот

 • Производителите ще следят за качеството и безопасността на напитките и ще реагират на нежелани промени в техните показатели
  21. Август 2017 162
  85
  0

  Дигитален подпис на българските бири разработва екип от Центъра по биология на храните, СУ "Св. Климент Охридски", Института по криобиология и хранителни технологии (ИКХТ) съвместно със Съюза на пивоварите в България. Това е нов инструментален подход за изследване на състава на пивото и структурата на отделните вещества в него посредством ядрено-магнитен резонанс (ЯМР).
  ...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"